A terveknek megfelelően befejezték a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola új szárnyának közel egymilliárdos építését, mely Európai Uniós forrásból, valamint a Kiskőrösi Tankerületi Központ segítségével valósult meg. A tanév utolsó heteiben már a tantermek berendezését is elkezdték, melyet augusztusban fejeznek majd be – derült ki a Kiskőrös TV egyik videójából. 

-Hirdetés-

Az iskola új tantermei a 21. század oktatási elvárásai szerint kerülnek kialakításra. A modern intézményszárnyban minden teremben digitális tábla vagy nagyképernyős televízió lesz majd. A szaktantermeket és mellékhelyiségeket már szintén a mai kor elvárásai szerint alakították ki. Az új, modern fűtésrendszert jóval költséghatékonyabban tudják majd működtetni. 
Kapcsolódó cikk
Lasztovicza László vezette körbe Font Sándort az egymilliárdos építkezésen
Lasztovicza László vezette körbe Font Sándort az egymilliárdos építkezésen
Magyarország Kormánya 2022. január végi döntésének értelmében Font Sándor országgyűlési képviselő közbenjárására, több mint egymilliárd forintból bővítik a Kiskőrösi  Bem...

A régi épületrészben is lesznek olyan változások, melyek költözéssel járnak majd. 
Az elmúlt időszakban a Kiskőrösi Tankerületi Központ segítségével a régi épület fűtésrendszerét is modernizálták. 

A szeptember 1-jén kezdődő tanévben már egy teljesen új épület fogadja majd a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola diákjait – tájékoztat a Kiskőrös TV. 

 

 

MEGOSZTÁS
Írta: vira