Július első hetében szervezte hagyományos táborát az akasztói Faluház.

A 20 fő között a nagyszülőknél nyaralt gyerekek is részt vettek, így Budapestről, Balatonról, Kiskőrösről is érkeztek nebulók. Rögtön barátságok is szövődtek a gyerekek között.

-Hirdetés-

Csehi Zoltánné a Faluház igazgatója elmondta, hogy az intenzív programok teljesen lekötötték a többnyire 8-9 éves gyerekeket, ezért egy pihenőszobát is kialakítottak számukra.

 
A táborban a Faluház munkatársai Madácsi Anita és Balázs Lászlóné odafigyeléssel és szeretettel irányította a táborozókat. Kreatív foglalkozások, gemenci kirándulás, kisvasutazás, vadmegfigyelés, lovaskocsikázás, légvár, tűzoltó bemutató, arcfestés és sok-sok játék biztosította az élmények sorát. A szervezők arra is figyeltek, hogy mindig finomságok kerüljenek az asztalra, tízórait, ebédet kaptak a gyerekek, emellett sütemény, gyümölcsök, fagyi is volt minden nap a palettán.
 
Egy nagyon jó hetet töltöttünk együtt a gyerekekkel, s a tábor végén a jutalmunk mindenkitől egy nagy ölelés volt – mondta az igazgatónő.
 
Csehi Zoltánné hozzátette – a következő táborunk már betelt, július 31-től augusztus 4-ig várjuk szeretettel az új táborozókat.
 
Fotók: Csehi Zoltánné

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS