A kiskőrösi Küzdősportok Házában mozgalmas napok voltak július 13-tól 16-ig, amikor edzőtáborba várták az érdeklődőket. A Fox Team Kiskőrös Brazil Jiu Jitsu egyesület szervezésében négynapos program volt a küzdősportokat kedvelők számára és több meghívott szakoktató vezetésével tartottak edzéseket.

Az edzőtábor vezetője a Fox Team Kiskőrös Brazil Jiu Jitsu egyesület edzője Ujvári Máté elmondta, hogy a helyieken kívül sokan érkeztek a környékbeli településekről, valamint más megyékből is a foglalkozásokra.

Ujvári Máté
-Hirdetés-

A csütörtöki, nulladik napon NoGi edzés volt a kisteremben Ujvári Máté vezetésével, aki jól megizzasztotta a résztvevőket. A pénteki napon két edzés is szerepelt a programban, amelyek során délelőtt Gi foglalkozás volt Ujvári Mátéval, majd délután NoGi foglalkozás Veres-Kovács Ádám nemzetközi grappling versenyző vezetésével. Szintén két edzés volt a résztvevők számára szombaton is, amikor délelőtt Gi, délután pedig NoGi foglalkozáson vehettek részt a sportolók Mészáros Márk oktató vezetésével. A záró napon vasárnap csak délelőtt volt Gi edzés, amelyet Tóth Zoltán nemzetközi grappling és Brazil Jiu Jitsu versenyző tartott.

Az edzőtábort értékelve Ujvári Máté elmondta, hogy a résztvevők nagyon sok technikai elemet gyakorolhattak a négy nap alatt, amelyet a judo, a birkózás vagy egyéb szakágakban is jól alkalmazhatnak. Nagy figyelmet fordítottak a különböző fogások gyakorlására és a földharcban eredményesen alkalmazható elemekre. Olyan nemzetközi tapasztattal rendelkező versenyzőket és edzőket hívott meg a foglalkozások megtartására, akik szakmailag sok új dolgot tudtak mutatni.

Most az edzőtáborral már elkezdte a komoly felkészülését Ujvári Máté a lengyelországi Varsóban augusztus végén megrendezendő Grappling Világbajnokságra, ahol hazánkat képviseli a magyar válogatott tagjaként 77 kg-ban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (37 db kép)
MEGOSZTÁS