A Kiskunsági Intézmények Kézilabda Iskola (KIKI SKFT) közel 100 fiatallal foglalkozik Izsákon, és térségében. Idén 9 korosztályban is el tudtak indulni a bajnokságban, U11-től egészen ifjúsági korcsoportban kézilabdázó fiatalokig.
KIKI, Spiders, illetve Panthers csapat játékosai

Az osztrák-magyar kapcsolat sok-sok évvel ezelőttig nyúlik vissza. Már-már hagyományos, hogy Izsákról télen utaznak ki a gyerekek Linzbe egy hétvégi tornára, míg az ottani fiatalok nyaranta egy hetet töltenek el táborozással városunkban. Az évek során eme lehetőségek miatt hosszútávú barátságokra, kapcsolatokra tehettek szert mindkét ország fiataljai. Most is hatalmas öröm volt viszont látni a régi-új arcokat.

Ausztria két részéből, Welsből és Eferdingből érkeztek a tehetséges kézilabdások, a Spiders, illetve Panthers csapat játékosai.
Kun István KIKI elnöke
-Hirdetés-

Kun István, a KIKI sportkör elnöke tartotta a napi 2 edzést mind a három ideérkező korosztálynak az iskola sportcsarnokában.
Kedden Farkas Andrea olimpiai ezüst- és bronzérmes, 131-szeres magyar válogatott kapus segítette a fejlődést kapusedzéseivel.
Ezt követően csütörtökön, Zaklajda József korábbi NB1-es játékos, ma már személyi edző tartott erősítő edzést a táborozóknak.

A szórakozásból sem maradhatott hiány, a hatalmas melegben szerda délután a kiskőrösi fürdőben hűsölhettek a fiatalok.

Pénteken átadásra került a táborról emlékül szolgáló egyen póló, majd a Biczó-csárdában egy közös ebéddel búcsúztak el egymástól a táborozók, várva a következő találkozást.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS