A Strandok Éjszakája elnevezésű programsorozatot a Magyar Fürdőszövetség indította útjára még 2010-ben azzal a céllal, hogy a magyar és külföldi vendégek körében népszerűsítsék a magyar fürdőket és fürdőkultúrát. 2023. július 29-én szombaton immár 14. alkalommal rendezik meg országszerte a Strandok Éjszakáját, mely programsorozathoz idén a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő is csatlakozott. 
 
Vibráló hangulat, felejthetetlen nyári élmények! Itt garantáltan jól fogod érezni magad! -olvasható a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő Facebook oldalán az eseménnyel kapcsolatban.
Július 29-én a Strandok Éjszakáján a fürdő hosszabbított nyitvatartással, színes programkavalkáddal, izgalmas zenei és szórakoztató programokkal várja a kikapcsolódni, felfrissülni vágyó felnőtteket, gyermekeket, családokat reggel 8 órától este 23 óráig. 
 
 
Már a nyitást követően is különleges szórakoztató programok várják a vendégeket:
09:00 –  RÁDIÓ 97 Hallgasd és érezd! Ezúttal a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőből!
Day Time Party Tóth Imivel, a rádió műsorvezetőjével.
A RÁDIÓ 97 élő stúdióbeszélgetésekkel, nyári slágerekkel jelentkezik a fürdőben felépített látványstúdióból. 
09:00 – 23:00 Sunrise koktélok széles választéka kapható egész nap a fürdőben.
12:00 A különleges alkalomra a Jet Caffe Classic is kitelepül. A Jet Beach Bar éjjel 23 óráig üdítőkkel, frissítő limonádéval, csapolt sörrel és egyéb alkoholos italokkal várja a vendégeket!
12:00 – 20:00 Smile légvár várja a legkisebbeket. (A légvár ingyenesen használható.)
12:00 Dobd fel a nyári hangulatot! Nagyon divatos, nőies hajviseletet varázsol a póthajas holland hajfonás. (Holland hajfonás nem ingyenes.)
15:00 A rendezvényre a Szentpéteri Borpince is kitelepül. Faházuknál a nyár legkiválóbb borai kaphatók éjjel 23 óráig.
16:00 Palacsintaevő verseny gyermekek és felnőttek részére. (A versenyre a rendezvény napján, a fürdő bejáratánál található információs faházban lehet jelentkezni 15:30-ig.)
16:00 Búvároktatás – Intro Discovery Próbamerülés térítésmentesen kipróbálható.
Előzetes bejelentkezés Bukor Zsolt búvároktatónál a +36 30 379 7327-es telefonszámon.
17:00 – 19:00 Tarkabarka kézműves foglalkozás: színes karkötőfonás fonalból, gipszfigura festés, csillámozás, lakkozás, dekorgumiból halacska ragasztás, csillámos dekorgumiból és spatulából betűző virág készítése, színező. A Tarkabarka Játszóház sátrában Vendell, a kis vidra színező is várja a gyermekeket. 
20:00 A tanuszoda ugyan bezár, de a program a fürdő kültéri medencéiben folytatódik. Úszás, bulizás, strandolás, azaz Beach Party Time Tóth Imivel, a RÁDIÓ 97 műsorvezetőjével, aki az idei nyár legfrissítőbb slágereit hozza el a fürdőbe!
23:00 Zárás
 
És, ha ez még nem lenne elég: 15 órától gyermekeknek, felnőtteknek, kisgyermekes családoknak interaktív játékos vetélkedők, sorversenyek, ingyenesen kipróbálható autóverseny szimulátorok, gokartok is lesznek. 
A délután folyamán több alkalommal fürdőbelépőt, koktél- és italkupont, holland hajfonásra szóló kupont, valamint 6 db Korona Retro Party belépőjegyet sorsolnak ki a vendégek között. 
 
A Strandok Éjszakája programsorozat során is kapható az egyedi mintával, a fürdő színes logójával dekorált Repohár, mely kiválthatja az egyszer használatos műanyag poharakat, így a vendégek szórakozás közben is hozzájárulhatnak környezetünk védelméhez. 
Kérjék italukat REpohárba július 29-én is!
 
Kapcsolódó cikk
Újdonságok a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Újdonságok a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Megérkezett a REpohár a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőbe – olvasható a fürdő Facebook oldalán. Az elmúlt években egyre több szabadtéri rendezvényen, fesztiválon,...
 
A rendezvény napján a vendégek a programokról, interaktív játékos vetélkedők, sorversenyek, sorsolások időpontjáról, feltételeiről a fürdő bejáratánál elhelyezett információs faházban tájékozódhatnak. 
Sok szeretettel várnak minden kikapcsolódni, szórakozni vágyó személyt július 29-én reggel 8 órától éjjel 23 óráig a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőbe!

További nyári programok a Rónaszéki Fürdőben:                                                              2023. augusztus 13. I.Rónaszéki Mini Strandfoci Torna                                                    2023. augusztus 18. Szentpéteri Borbemutató                                                                2023. augusztus 27. Családi Nap a fürdőben

-Hirdetés-

További információ a fürdő Facebook oldalán vagy a fürdő pénztárában (cím: 6200 Kiskőrös, Erdőtelki út 17., telefon: 78 311 524.)

 
Kapcsolódó cikk
Zenés-táncos zumba animáció a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Zenés-táncos zumba animáció a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdőben
Számos újdonsággal, programmal készült az idei nyári szezonra a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő. Mint arról korábban már hírt adtunk már kapható...
 
Forrás és fényképek: Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő Facebook oldal 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
MEGOSZTÁS