A kiskőrösi strand homokos sportpályáján első alkalommal rendezték meg a Rónaszéki Mini Strandfoci Tornát augusztus 13-án öt csapat részvételével. A csapatok a nagy hőségben körmérkőzéses rendszerben 2×12 perces játékidővel mérték össze erejüket, amikor a mérkőzéseken az együttesekben a pályán egyszerre három mezőnyjátékos és egy kapus lehetett.

Az eseményről a Rónaszéki Fürdő részéről Huszty Dániel főszervező elmondta, hogy a strandkézilabda torna után ez az idei nyáron a második olyan sportesemény, amelyből hagyományt szeretnének teremteni és minden évben megrendeznék a továbbiakban. Megemlítette, hogy a torna végén az első három helyezett oklevél, érem, bor és egy tálca sör jutalomban részesült, a negyedik csapat oklevél és bor, az ötödik pedig oklevél, valamint ajándékcsomag elismerést vehetett át.

A Sráczok csapata
-Hirdetés-

Köszönetét fejezte ki a program támogatóinak: R-water (Absolute Live italok), Jona-Drink Kft., Rónaszéki Fürdő, Kőrösszolg Nonprofit Zrt., Kiskőrösi Szikvíz, Hufbau-Akker, Kunság-Szesz Zrt., Szentpéteri Borászat.

A Néró SC csapata
Az I. Rónaszéki Mini Strandfoci Torna eredményei:

Sráczok-Mátyás Keserű 7-0
Keretbe SE-Néró SC 5-1
Sráczok-Turbo Run 1-3
Mátyás Keserű-Néró SC 2-4
Keretbe SE-Sráczok 1-3
Turbo Run-Mátyás Keserű 6-2
Néró SC-Sráczok 4-2
Turbo Run-Keretbe SE 7-0
Mátyás Keserű-Keretbe SE 6-5
Néró SC-Turbo Run 4-4 (2-1)

A Turbo Run csapata

Végeredmény:

1. Turbo Run 10 p. 21-8
2. Néró SC 8 p. 15-14
3. Sráczok 6 p. 13-8
4. Keretbe SE 3 p. 11-17
5. Mátyás Keserű 3. 10-22

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS