A Kiskőrösi Kézilabda Sportegyesület szervezésében augusztus 14-18-ig edzőtábor volt három korosztály számára. Az U12, az U13-as és a serdülő korú játékosoknak meghirdetett edzőtáboron való részvétel ingyenes volt a fiatalok számára.

A foglalkozásokról Petróczi-Kis András edző elmondta, hogy a gyermekek számára napi két edzés volt a helyi sportcsarnokban. A fiatalok 10 órára érkeztek meg a sportcsarnokba, ahol közel két órás edzést tartottak sok labdás gyakorlattal.

-Hirdetés-

Az ebéd után 13.30 órától 16 óráig tartottak az edzések sok ügyességi labdás elemmel, és egymás közötti játékkal. Az edző kiemelte, hogy a napi két foglalkozás a játék minden elemében sokat adhat a gyermekeknek és kiválóan szolgálta az őszi szezonra való felkészülést. Beszélt arról is, hogy a klubnál nagyon fontos feladat a gyermeklétszám növelése, hiszen hosszútávon úgy tudnak működni, ha helyi, saját nevelésű játékosaik vannak.

Az őszi szezon céljairól megemlítette, hogy az utánpótlás csapatokkal szeretnének olyan eredményeket elérni, amivel a bajnoki tabella első felében végezhetnek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS