Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Első alkalommal került megrendezésre 2023. november 11-én a Traktoros Bál Tabdin, melynek a tabdi Művelődési Ház adott helyszínt. 

A szórakoztató esemény Benyóné Albert Marianna és férje, Benyó Pál ötlete volt, akik nyáron megszervezték az első Traktoros Parádét is. Innen jött az ihlet, hogy szervezzenek egy bált is az őszi hónapok egyikén, melyből hagyományt szeretnének teremteni a jövőben.

A bál szervezői: Benyó Pál és felesége, Benyóné Albert Marianna
-Hirdetés-

Több, mint 50 vendég érkezett az első traktoros bálra. 18 órától várták a vendégeket, majd 19 órától került sor a vacsorára, ami ragulevest és sültes tálakat tartalmazott. Az est folyamán lehetőség volt tombolajegyek vásárlására, amelyek később értékes nyeremények formájában találtak gazdára.

A sokáig tartó mulatozásért és jó hangulatért ifj. Gmoser István, Kiss László és Kiss Máté feleltek élőzenével.

A bálon több értékes tombolatárgy talált gazdára

Éjfél körül tartották meg a tombolahúzást, amely során nemcsak értékes nyereménytárgyak és italok kerültek kisorsolásra, hanem a fődíj is, amely egy 50 000 forint értékű Rossmann utalvány volt.

A bál szervezői decemberben szeretnének rendezni egy téli traktoros parádét, amelyre sok szeretettel várják a kisgyermekes családokat és a traktorok iránt érdeklődőket.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (50 db kép)
MEGOSZTÁS