2023. november 11-én, szombaton este Buli a Suliért címmel jótékonysági diszkót rendeztek az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola javára.

Több évtizedes hagyományra nyúlik vissza az iskola javára szervezett jótékonysági bál, ahol idén több mint 200-an mulatták át a szombat estét a Városi Sportcsarnokban. A rendezvény háziasszonya Gmoser-Juhász Csenge volt, majd Kapás Zoltánné intézményvezető köszöntötte a vendégeket és nyitotta meg az impozáns estét.

-Hirdetés-

A bálon részt vett és köszöntőt mondott dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára, aki egykoron az izsáki iskola diákja volt.

A rendezvényen az izsáki iskola drámaszínpados csoportja A Libapásztorlány lakodalma című népi játékkal szórakoztatta a vendégeket, majd a 2.b osztályos gyerekek tánccal dobták fel a hangulatot. A vacsora ideje alatt Dudás András harmonika játéka volt hallható, és egész este a LoveBooth jóvoltából selfiegép örökítette meg a jókedvű vendégek estéjét. A jó zenéről  Dj Szórát Csaba és Sinkó Árpi discósok gondoskodtak, a finom svédasztalos vacsoráról pedig a Vino Étterem.

Az izsáki iskola drámaszínpados csoportjának bemutatója
A világjárvány miatti több éves kényszerszünet után az iskola pedagógusai és a támogató szülői közösség úgy döntött, „bulizzunk egyet közösen a suliért”.

A rendezvény legfőbb célja az izsáki iskola javára történő jótékonykodás volt. Az adományokból, melyekből szép mennyiség gyűlt össze, az iskola oktatási körülményeit tervezik fejleszteni. Hálásak a kedves Vendégeknek, akik eljöttek és velük együtt töltötték az estét, továbbá azoknak, akik személyesen nem voltak jelen, de anyagi támogatásukkal, munkájukkal, bármi nemű segítségükkel, tombolaajándék felajánlásukkal nagyban hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Köszönik a szolgáltatók magas szintű munkáját is.

Együtt minden lehetséges és ez most is bebizonyosodott. Annak érdekében, hogy fejlődő és fenntartható közösséget tudjunk építeni, ahhoz szükség van hasonló eseményekre. Mi most együtt dolgoztunk sokan, együtt vacsoráztunk, táncoltunk, tapsoltunk és nevettünk. Együtt örülünk a sikernek, miközben offline közösséget építünk, és közös célt szolgálunk. Ez legyen példa gyermekeinknek is”–  mondta Tóth Klára gyógypedagógus, a rendezvény egyik főszervezője.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (20 db kép)
MEGOSZTÁS