2023. december 15-én pénteken este megnyitott az Adventi tér Kiskőrösön a Petőfi téren, ahol három napon keresztül várják az embereket a faházakban a civil szervezetek, óvodák képviselői. Továbbá ünnepi műsorokkal is készülnek a szervezők.

Kapcsolódó cikk
Idén is megnyitja kapuit az Adventi tér
Idén is megnyitja kapuit az Adventi tér
A régi hagyományokra visszatekintő Adventi tér idén is megnyitja kapuit Kiskőrös város főterén december 15-16-17-én, egy egész hétvégén keresztül.  „Az...
-Hirdetés-

Pénteken este 17 órakor Domonyi László polgármester nyitotta meg a háromnapos ünnepi kavalkádot. Beszédében az ünnepvárás fontosságát és az adventi tér jelentőségét emelte ki.

Domonyi László polgármester nyitotta meg az Adventi teret

A polgármesteri köszöntő után a Kőrisfa Óvoda Táncoló Talpak csoportja mutatta be Cukortánc című produkcióját. A gyermeknek Albert Amina óvónő tanította be a táncot. 

Kőrisfa Óvoda Táncoló Talpak csoportja mutatott be egy zenés-táncos produkciót

Pénteken este már kinyitottak a faházak is, ahol a helyi civil szervezetek mellett az óvodák is kitelepültek.
A Bács-Kiskun vármegyei Civil Központ ebben az évben ismét adománygyűjtést szervezett, amely keretében idén magyar rászoruló családokat kívánt támogatni, ahol mélyszegénységben élő gyermekek élnek. A Civil Központ együttműködő partnere a Rászoruló Magyarokért Egyesület segített a rászoruló családok kiválasztásában, a gyűjthető adományok szortírozásában, és az összegyűjtött adományok eljuttatásában.

Helyi civil szervezetek is kitelepültek

Este 19 órakor Nyári Károly és Nyári Aliz karácsonyi koncertje várta a közönséget a Petőfi Sándor Művelődési Központ színháztermében.

Az Adventi tér programsorozata ma is és holnap is folytatódik színes ünnepi hangulatú műsorokkal.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS