Ahogyan az már jó pár éve szokás Soltvadkerten, most is egy közös futással és fürdőzéssel zárták az évet a futók és a csobbanni vágyok a Vadkerti-tónál december 31-én. Nagyon sokan jöttek el az eseményre nemcsak Soltvadkertről, hanem a térség településeiről és még messzebbről is, mint például Kecskemétről vagy Kiskunmajsáról. A program idén is a GO!!! SPORTEGYESÜLET szervezésében jött létre.

-Hirdetés-

A szokásoknak megfelelően a futás előtt oklevéllel, borral köszöntötték azokat a futókat, akik idén futottak le először valamilyen távot, illetve megválasztották az év futóját is.

Az alföldi Gepárdok idén sem hagyták ki az eseményt

Első félmaratonját futotta 2023-ban Krizsán Terézia. Első maratonját teljesítette 2023-ban Tóth Péter, Gszelmann Éva és Kaposvári Noel Keve. 52 km-t Szűcsné Nagy Mária, 54,5 km-t Tóth Gyöngyi, Szabóné Baranyai Éva, 65 km-t Stefán Beáta, míg Bozóki Gábor, Kovács Péter és Ficsor Gábor először teljesített 80 kilométert 2023-ban.

Különdíjasok: Bozóki Gábor, Stefán Beáta, Szabóné Baranyai Éva, Tóth Gyöngyi, Szűcsné Nagy Mária, Csóka István, Tóth Péter, Krizsán Terézia, Kovács Péter

Az év futója díjat idén Csóka István kapta meg, aki az egyesületnek sokat segített 2023-ban, illetve a legtöbb térségi futóversenyen is részt vett szép eredményekkel.

A díjátadó után vágtak neki a futók a maguk elé kitűzött távoknak a Vadkert-tó körül. Egy, kettő vagy éppen három kört futva, míg többen körbegyalogolták a tavat.

A futók a mosolyukat most sem hagyták otthon

A futások után következett megint a program leginkább várt eseménye, amikor is a bátrak bemerészkedtek a Vadkerti-tóba egyet csobbanni. Idén közel 40-en futottak be a tóba és mártóztak meg a Vadkerti-tó vizében.

Közel negyvenen csobbantak egyet a Vadkerti-tóban
A GO!!! SPORTEGYESÜLET 2024-ben is készül programokkal, versenyekkel.
A szokásos Vadkerti-tó Triatlon és Futóverseny 2024. július 27-én kerül megrendezésre.
Emellett meglepetés versennyel is készülnek az új esztendőben. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (216 db kép)
MEGOSZTÁS