Van valami varázslatos abban, amikor a levegőben szállunk, szárnyalunk a felhők felett és új úti célokra utazunk. Akár csak a szabadon szálló fecskék, vagy az emberek egy-egy hőlégballon kosarában, esetleg egy repülőgépen, ahogyan az látható volt a terem dekoráción. Mi is lenne jobb módja ezeknek a pillanatoknak és érzésnek a felelevenítésére, mint egy jó hangulatú iskolás bál?

Ezt a varázslatot hozták el nekünk Soltvadkertre február 3-án, szombaton este a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI ebédlőjében megtartott Szülők-Nevelők Báljára.

-Hirdetés-

A megjelenteket Udvarhelyi Attila iskolaigazgató egy-egy welcome drinkkel, és kézfogással köszöntötte.

Kissné Ország Dóra, a Szülői Munkaközösség vezetője

Az est megnyitójában Kissné Ország Dóra, a Szülői Munkaközösség vezetője köszöntötte az egybegyűlteket. Többek között elmondta, hogy egy régi hagyományt hoztak vissza, mégpedig a Szülők-Nevelők táncát. Lelkes kis csapatuk heteken át készült, hogy a vacsora után egy meglepetés műsorral kedveskedjenek a vendégeknek.
Ennek az előadásnak a létrejöttéhez nyújtottak segítséget: Balanescu Liliána és Szabó Ádám tánctanárok.

A segítő szülők, és a gyerekek munkájával valósult meg a bál, valamint a báli dekoráció, ami idén a felhők fölé repítette a vendégeket. A látvány magáért beszélt, mindenki a felhők felett érezhette magát.

Nem csak a tánc volt meglepetés! Még a vacsora megkezdése előtt Vida Dorka előadását tekinthették meg a vendégek

A svédasztalos vacsorát a Sa-No-Ti Kft. készítette, a desszertet pedig a hagyományokhoz hűen a szülők házi süteményei jelentették.

A jó hangulatot Kis Gyöngyi és Tasi Tamás biztosította, akik fergeteges hangulatot varázsoltak a táncparkettre

A vacsora után kezdődött a tombolaárusítás ahol a nyert szelvényeket egyből be lehetett váltani, de nem csak ezzel lehetett nyerni. Aki megtisztelte jelenlétével az eseményt és belépőjegyét bedobta egy gyűjtődobozba, közülük egy szerencsés egy sárkányrepüléssel lett gazdagabb.

A sárkányrepülőzést Timár Szabolcs nyerte

Az idei évben is rengeteg vállalkozó támogatta a jótékonysági rendezvényt tombola felajánlással, illetve egyéb megjelenésben.

A jótékonysági rendezvény bevétele valamilyen formában mindig a gyermekek javát szolgálja, minden esetben hozzájuk kerül vissza.
A tavaly megálmodott célért, amire a bál bevételét gyűjtötték, – nevezetesen egy roller- és gördeszka pálya megvalósítása Soltvadkerten – hatalmas összefogás kezdődött el, amihez a város önkormányzata is csatlakozott.
Tavaly decemberben beadtak egy pályázatot egy gördeszka pálya megvalósítására, aminek sikeres elbírálása esetén az idei bevétellel együtt a parkhoz kapcsolódó és a gyerekek biztonságát, illetve védelmét biztosító eszközök megvételére költenék.

A rendezvény alatt Szelfi-sarok is működött

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni szülőtársaiknak, akik időt és fáradságot nem sajnálva mentek, segítettek és szorgosan készülődtek. Továbbá a város vállalkozóinak, Mátyus Lajosnak az est fontosabb pillanatainak a megörökítését, illetve a polgárőrségnek a biztonsági felügyeletet és mindenkinek, aki felajánlásával, illetve személyes segítségével hozzájárult az est sikeréhez!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (114 db kép)
MEGOSZTÁS