2024. február 17-én, szombaton tartotta a Kiskőrösi Petőfi Sándor Evangélikus Iskola Harangvirág Óvodája az októberben elhalasztott jótékonysági szülők-nevelők mulatságát Kiskőrösön, a dzsungellé varázsolt Kurta Étteremben. A vendégeket 18 órától üdvözlő itallal, és az asztalokon pogácsával várták.

19 órakor a 119 jelenlévőt Tiriczné Szabó Szilvia, tagintézmény-vezető köszöntötte. Elmondta, hogy 2019-ben rendeztek utoljára bált az óvoda szervezésében. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Szentgyörgyiné Szlovák Mária a KEVI intézmények főigazgatója, Grausza Jánosné a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájának tagintézmény-vezetője, a Kiskőrösi Evangélikus Gyülekezet képviseletében Arató Lóránd igazgatólelkész és az iskolalelkész, Arató Eszter.  

Tiriczné Szabó Szilvia, A KEVI Harangvirág Óvodájának tagintézmény-vezetője köszöntötte a jelenlévőket
-Hirdetés-

Arató Eszter asztali áldását követően tálalásra került a vacsora, ami májgombóc leves, bőséges sültes-tál, és csokis brownie vanília fagyival volt.

Arató Eszter mondott asztali áldást a vacsora megkezdése előtt
A jó hangulatért Kis Gyöngyi és Tasi Tamás felelt.
Tasi Tamás és Kis Gyöngyi

A szülőkből és pedagógusokból álló csapat meglepetés zenés-táncos műsora emelte az est hangulatát, mely Dr. Kovács-Tóth Dalma, Énekes Éva és Kaposi Nóra munkáját dicsérte. A látványos produkció hatalmas ovációt kapott.  

A dzsungel témához igazodott a meglepetés zenés-táncos műsor

Tiriczné Szabó Szilvia kiemelte, hogy a bál szervezésében és lebonyolításában az óvoda minden dolgozója egyaránt kivette a részét, és egy közös munka eredményeként jöhetett létre a rendezvény. A Szülői Közösség is nagyon aktív, többen szerepeltek a műsorban és a dekoráció elkészítésében is sokat segítettek.

Közel 300 tombolatárgy gyűlt össze az anyukáknak és apukáknak köszönhetően, melyek között 60 nagy értékű nyeremény szerepelt -ajándéktárgyak és vásárlási utalványok-. Kakuszi Zsolt és Kakusziné Szlovák Krisztina felajánlása kapta a megtisztelő fődíj címet, mely az Akácos Vendégházban 12 főnek 2 napos pihenésre jogosító, több mint 300.000 forintos utalvány volt. Ilyen nagy értékű nyeremény még soha nem került kisorsolásra az óvoda rendezvényein.

Közel 300 tombolatárgy talált gazdára az est folyamán

Több olyan személy volt, aki a mulatságon nem tudott részt venni, de támogatói jeggyel járult hozzá a befolyt összeghez. Az est bevételét az óvodások kirándulásaira, útiköltségére fordítják.

A fotógalériában Kis Gyöngyi és Tiriczné Szabó Szilvia képei is láthatók.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (140 db kép)
MEGOSZTÁS