A Kiskőrösi EGYMI-ben már múlt héten elkezdődtek a farsangi mulatságok. Ilyenkor produkciókkal, tánccal, versekkel, játékkal koronázzák meg a telet lezáró időszakot.

Kapcsolódó cikk
A Szivárvány team kezdte meg a farsangi mulatságok sorát a Kiskőrösi EGYMI-ben
A Szivárvány team kezdte meg a farsangi mulatságok sorát a Kiskőrösi EGYMI-ben
A Kiskőrösi EGYMI-ben a Szivárvány team kezdte meg a farsangi mulatságok sorát. Az esemény február 14-én valósult meg. A Katica,...
Tegnap délelőtt a Készségfejlesztő Iskola diákjai, 9-12. osztályosok is közösen farsangoltak, a folyosó élettel telt meg.
Kapcsolódó cikk
Szüleikkel és tanáraikkal közösen farsangoltak
Szüleikkel és tanáraikkal közösen farsangoltak
A Kiskőrösi EGYMI-ben a Szivárvány team kezdte meg a farsangi mulatságok sorát február 14-én, mely az alsó tagozatosok rendezvényével folytatódott...
-Hirdetés-

A farsang minden osztályban ráhangolódással kezdődött. Ezután minden jelmezt viselő tanuló felvonult. Bemutatkozás közben a zsűri (egy főiskolai hallgató, egy szülő és az intézmény igazgató-helyettese) pontozta a jelmezeket. A produkciók végén pedig eredményt hirdettek. A díjak édességek voltak.

A diákok maguk döntötték el, hogy minek öltöznek be

Egyéni jelmezes kategóriában:
1. hely: orvos
2. hely: mazsorett
3. hely: énekesek
Csoportos: katonák és nyomozók
Továbbá különdíjat kapott mindenki, aki beöltözött.

Jelmezeiket, produkciójukat egy háromtagú zsűri pontozta 

Ezután következett egy rövid bulizás, majd jöhetett a tombola-húzás, amelyen iskolaszereket és édességeket nyerhettek a tanulók. A délután játékokkal folytatódott: lufidurrantó, labdaöntögető, törölközős labdajáték, szoborjáték, illetve póló áthúzó kihívás  szerepelt a feladatok között. A fiatal felnőttek igazán jól érezték magukat.

Fotó: Péntekné Markotán Zsuzsanna (Kiskőrösi EGYMI)

Az eseményről így nyilatkozott Simon-Szakács Margit, aki második éve dolgozik a Kiskőrösi EGYMI Készségfejlesztő Iskolájában. Ő maga is készült produkcióval, a sZempöl – Bélavagyok című dalát dolgozta fel, melyhez örömmel csatlakoztak a diákok is.

Simon-Szakács Margit volt a farsangi rendezvény egyik szervezője, aki produkcióval is készült

„Minden évben megrendezzük farsangi mulatságunkat. Korábban összevontan a felső tagozattal, azonban az elmúlt néhány évben már külön ünnepelünk. A tegnapi nap egy ráhangolódással kezdődött, majd egy jelmezes felvonulással folytatódott. Fontosnak tartottuk, hogy zsűrit is válasszunk, hogy legyen a programok között némi izgalom is. De készültünk farsangi játékkal is: labdapattogtatás műanyag pohárba, lufis játékkal, gyertyafújással. A célunk az volt, hogy minél szórakoztatóbb feladatokat találjunk ki, hogy a gyerekek élményekkel, sikerélménnyel gazdagodjanak.”

Fotó: Péntekné Markotán Zsuzsanna (Kiskőrösi EGYMI)

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS