Az elmúlt 24 órában a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 5 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Összeütközött két személyautó kedden reggel az 54-es főúton, Bócsa közelében, a fischerbócsai elágazásnál. A műszaki mentést végző soltvadkerti önkormányzati és önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették a forgalmi akadályt, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Árokba hajtott és felborult egy traktor kedden délelőtt az 53-as főút Kiskőrös és Akasztó közötti szakaszán. A kiskőrösi hivatásos tűzoltók áramtalanította a járművet, azután átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Fotó: Kiskőrös HTP 

Leégett egy füstölő kedden késő este Kiskőrösön, a Dr. Staud Lajos utcában. Mire a kiskőrösi hivatásos tűzoltók a helyszínre értek, tűz már nem volt. Az egység átvizsgálta az érintett területet és elvégezte a szükséges utómunkálatokat. Sérülés nem történt.

Fotó: Kiskőrös HTP 

Kedden három esetben riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tüzéhez és három esetben kérték segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

 

Forrás: https://bacs.katasztrofavedelem.hu 
Fotók: Kiskőrös HTP 

MEGOSZTÁS
Írta: vira