Évekkel ezelőtt hagyomány volt Izsákon a sportbál rendezése az év eleji báli szezonban. Teltek múltak az évek és elmaradt ez a zenés-táncos összejövetel. Ezen szeretett volna változtatni idén az Izsáki SSE, így 2024. február 24-én újra egy jó hangulatú összejövetelre invitálták a sportolókat, sportbarátokat és mulatni vágyókat a helyi Városi Sportcsarnokba.

Az izsáki Sportbál életre keltésének ötletgazdája Tóth József és párja, Jakab Henrietta főszervezők mellett a „házigazda” futballisták 18:30-tól üdvözlő itallal köszöntötték a 290 fő bálozót.

Üdvözlő itallal fogadták a baráti társaságokat, sporttársakat, családokat a bejáratnál
-Hirdetés-

Az esemény nyitásaként Jakab Henrietta köszönetet mondott mindenkinek, aki jegy vagy támogatói jegy vásárlásával, tombolafelajánlásokkal, szervezésben és lebonyolításban segítette az esemény sikeres létrejöttét. A helyszínt Izsák Város Önkormányzat, a székeket pedig Fülöpszállás Község Önkormányzat biztosította.

Jakab Henrietta köszöntötte a jelenlévőket

A köszöntő gondolatok után az Izsáki SSE elnöke, Gréczi Gábor vette át a szót, aki szintén köszöntötte a jelenlévőket, és a sportegyesület nevében megköszönte az 1. Izsáki Sportbál létrejöttét a két főszervezőnek és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a mulatsághoz. Elmondta, hogy ezzel a közel 100 fős izsáki utánpótlást, és 20 fő felnőtt játékost támogatták.   

Ezúttal nem mezben álltak össze csoportképre az Izsáki SSE jelen lévő tagjai
A vendéglátás egész éjjel magas színvonalon zajlott, pincérek hada figyelte a bálozók minden kívánságát. A bőséges svédasztalos vacsorát a fülöpszállási Biczó Csárda biztosította.
A nagy választékú svédasztalos vacsorát a Biczó Csárda biztosította

A jó hangulatról a Nagykőrösről érkezett Kőrösi Trió Együttes gondoskodott, akik felajánlották zenei szolgáltatásukat a rendezvény sikere érdekében. Az együttes tagjai: Kiséri Csaba, Dobos Zsolt és Illés Tibor.

Kőrösi Trió Együttes

 

A tombolatárgyakkal roskadásig megtelt asztalról sok-sok értékes ajándék talált gazdára, melyeket nem csak helyi, hanem környékbeli településekről is felajánlottak cégek, vállalkozók, egyesületek és magánszemélyek. Volt köztük Air Fryer, 2 fős/2 éjszakás pihenés Mátrafüreden, 4 órás élményhajózás a Tiszán 8 fő részére. Árverés keretein belül kelt el a dedikált KTE, Ferencváros és az Újpest mez. A legnagyobb értékű nyeremények közül a kerékpárt Dubecz Márk (Izsák) vihette haza.

Dubecz Márk a tombolán szerzett új biciklijével (Fotó: Jakab Henrietta)
A főnyeremény egy római 5 napos városnézés repülőúttal, szállással, félpanziós ellátással és idegenvezetéssel 2 személy részére, amit Katona Kinga nyert meg Orgoványról.

A bál bevételét az Izsáki Sárfehér SE eszközbeszerzésére fordítják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (208 db kép)
MEGOSZTÁS