Az ország általános iskolái 2024. április 18-19-én, csütörtökön és pénteken 8:00 és 19:00 óra között várják azokat a szülőket, akik gyermeküket első osztályba szeretnék íratni. A KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájában Rohoskáné Sinkovicz Mariann (1.a), Benéné Mihalkó Valéria (1.b) és Királyné Schindler Mónika (1.c) lesznek a legkisebbek osztályfőnökei. 

(b-j): Rohoskáné Sinkovicz Mariann (1.a), Benéné Mihalkó Valéria (1.b) és Királyné Schindler Mónika (1.c)
-Hirdetés-

Az ének tagozatos kisdiákok (1.a) osztályfőnöke Rohoskáné Sinkovicz Mariann lesz, aki így mesélt magáról:

„Pályám kezdete óta ennek az intézménynek és munkaközösségnek vagyok a tagja. Mindig is szívem csücske az első osztály, hiszen óvodapedagógusi diplomám is van. Nagy izgalommal és örömmel várom a leendő első osztályosokat. Sok-sok türelemmel, játékkal igyekszem nemcsak az első napokat izgalmassá, mosolygóssá, nyugodttá tenni, hanem a közös éveket is. Fontos, hogy gyerekek ismerjék meg egymást, a tanítókat, valamint az iskolát, iskolai életet. Érezzék magukat biztonságban és szeressenek iskolába járni, hiszen nyugodt, szeretetteljes légkörben a tanuláshoz való pozitív viszonyuk is könnyebben kialakul. Mindezt igyekszem sok-sok dicsérettel, játékkal, építő jellegű megerősítéssel is ösztönözni. Tartalmas és vidám közös programokon is részt veszünk, hogy osztályközösségünk egy egymást elfogadó, egymáshoz ragaszkodó és egymásért kiálló kis csapattá váljon. Törekszem arra, hogy a szülők is mindig bizalommal forduljanak hozzám és megadjuk egymásnak a teljes tiszteletet és bizalmat, így tudunk együtt dolgozni a gyermekekért.

Pál apostol szavai – HIT, REMÉNY, SZERETET –  nagyon közel állnak hozzám, meghatározzák életemet.

Hiszem és remélem, hogy amit csinálok és képviselek, azt jól teszem.

Szeretettel várom a szülőket és a gyerekeket!”

A KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája „Iskolások leszünk” címmel családi délelőttöt rendez 2024. március 9-én szombaton 9 órától, ahová szeretettel várnak minden leendő első osztályost és szüleiket. 

Galéria képei: KEVI 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS