Az ország általános iskolái 2024. április 18-19-én, csütörtökön és pénteken 8:00 és 19:00 óra között várják azokat a szülőket, akik gyermeküket első osztályba szeretnék íratni. A KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájában Rohoskáné Sinkovicz Mariann (1.a), Benéné Mihalkó Valéria (1.b) és Királyné Schindler Mónika (1.c) lesznek a legkisebbek osztályfőnökei.  

(b-j): Rohoskáné Sinkovicz Mariann (1.a), Benéné Mihalkó Valéria (1.b) és Királyné Schindler Mónika (1.c)
-Hirdetés-

Az 1.b osztályfőnöke Benéné Mihalkó Valéria (Vali néni) lesz, aki így mesélt magáról:

„Mindig is tanító néni szerettem volna lenni. Munkám a hivatásom, 2002 óta. A 2024/2025-ös tanév már a 22. megkezdett tanévem lesz a negyedik elsős osztályommal ebben az intézményben. Munkám mindig is tiszta szívvel és lélekkel végzem. Pozitív szemléletű, jó kedélyű embernek tartom magam. Vallom, hogy a megfelelő alapok kialakítása, csakúgy, mint egy ház megépítésénél, rendkívül fontosak. Minden kisgyerek más, de hiszem, hogy szerető odafigyeléssel, következetes neveléssel magabiztos, szilárd tudással léphetnek majd a felső tagozatba tanítványaim. Törekszem arra, hogy a sok hasznos tudást játékos formában adjam át, ehhez szívesen készítek magam is digitális játékokat, ezért e témában is folyamatosan képzem magam. Például szívesen alkalmazom a Sakkpalota nyújtotta módszertani lehetőségeket sok más egyéb mellett. Igyekszem minél hamarabb megteremteni egy olyan osztályközösséget, melyben a gyerekek jól érzik magukat, számíthatnak egymásra, szívesen vesznek részt a közös programokban.

Nekem is van egy kisfiam, így pontosan tudom, mennyi aggodalommal, izgalommal indítják először az iskolába gyermekeiket a szülők.  De aggodalomra nincs ok, én tárt karokkal, szeretettel várom őket.”

A KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája „Iskolások leszünk” címmel családi délelőttöt rendez 2024. március 9-én szombaton 9 órától, ahová szeretettel várnak minden leendő első osztályost és szüleiket. 

Galéria képei: KEVI 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS