Közel 120 izgatott, ám nagyon jókedvű óvodás vendégeskedett március 7-én, csütörtökön délelőtt a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájában. Az immár hagyományos Narancs Kupára a város nagycsoportosait várják minden évben.

-Hirdetés-

A tornaterem ilyenkor hatalmas játszóházzá változik, ahol a kölyökatlétika eszközeit felhasználva vidám, és a kicsik életkori sajátosságainak megfelelő feladatokat állítanak össze a pedagógusok. Ezúttal Kolonusz Lili és Dózsa Tamás tervezte meg azt a 6 állomásból álló feladatsort, melyet forgószínpadszerűen jártak végig az 5 óvodából érkezett apróságok.

Közel 120 izgatott óvodás vett részt a programon

A vendégeket Grausza Jánosné tagintézmény-igazgató köszöntötte, aki bemutatta a leendő elsős tanító néniket is. Az 1.a osztályfőnöke szeptemberben Rohoskáné Sinkovicz Mariann lesz, az 1.b tanítónénije Benéné Mihalkó Valéria, az 1. c-t választók pedig Királyné Schindler Mónika vezetésével kezdik meg tanulmányaikat.

Grausza Jánosné tagintézmény-igazgató bemutatta a leendő elsős tanító néniket 

Rövid bemelegítés után kezdődhetett is a játék. Természetesen mindenki mindent kipróbálhatott. Nagy sikere volt a padokból kialakított csúzdáknak, de a célba dobás és a minigolf is igazán népszerű volt.

Népszerű volt a csúszda

Gyorsan elrepült a játékra szánt óra, és az élmények mellé ivólevet és müzlit is kapott minden kis óvodás. Az aulában pedig egy „Iskolás leszek” feliratú fotófal várta a csoportokat. A gyerekek többsége azonban csak rövid időre búcsúzott el az intézménytől, hiszen szombaton délelőtt már szüleikkel együtt várják őket vissza egy iskolával ismerkedő családi délelőttre. 

Szöveg, fotók: KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája / Subáné Kiss Krisztina 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira