A Soltvadkerti Óvodák és Bölcsőde Arany János utcai óvodájának rendezvényei mindig is játékos, humoros hangvételükről voltak híresek, ami az idei ovibálon sem volt másképp.
Meglepetésben, nevetésben, finom ételekben most sem volt hiány, mint ahogyan a segítők, támogatók száma sem fogy évről évre.

Cégek, vállalkozások, soltvadkerti intézmények, családok csatlakoztak idén is az óvónők fáradhatatlan kollektívájához, hogy minél nagyobb bevétel gazdagítsa az intézményt, hogy – a gyerekek legnagyobb örömére – az udvari játszóteret bővíthessék belőle.

-Hirdetés-

Szombaton este 18 órától várták a rendezvényre érkezőket a soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és AMI ebédlőjébe.
A hölgy vendégeket a pénteki nőnap alkalmából külön kis édességgel is köszöntötték érkezéskor.

Miután mindenki elfoglalta a helyét, az esten Pozsgai Boglárka szervező köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a szót Horváthné Hachbold Judit tagóvoda-vezetőnek.

„Hisszük, hogy gyermekeink fejlődése csak is akkor lesz harmonikus, ha a család és az óvoda együtt vállvetve tesz meg minden tőle telhetőt a fejlődés, a fejlesztés érdekében. Elmondhatom, hogy intézményünkben ez a kapcsolat harmonikus, nagyon jól működő.
Minden évben vannak azonban olyan szülők, akik felvállalva az SZMK-ban való részvételt hatványozottabban vesznek részt óvodánk életében. Így volt ez az elmúlt időszakban is, így fájó szívvel, és hálával mondunk köszönetet a lemondó SZMK tagjainak, illetve két vezetőjének, akik éveken keresztül példaértékű munkát végeztek ebben a szerepben! Köszönjük a munkátokat!”

Horváthné Hachbold Judit óvodavezető mellett (balról jobbra) a lemondó SZMK tagok közül Lacza-Sasvári Regina és Molnár-Megyeri Mária, illetve a két vezető Meggyesi-Veress Dalma és Meggyesi Norbert

A lemondó SZMK tagok: Lacza-Sasvári Regina, Farkas Szabina és Molnár-Megyeri Mária, valamint a két leköszönő vezető Meggyesi-Veress Dalma és Meggyesi Norbert.

A köszöntő beszédek után megkezdődött a finom svédasztalos vacsora a Sa-No-Ti Kft. jóvoltából

A vacsora után következett az igazi fesztiváli hangulat, amelyen az óvoda óvónői és dajka nénijei adtak elő több színes, zenés táncos műsort. Az előadás nem maradhatott el meglepetés nélkül sem, hiszen megjelent Bond, James Bond a 007-es ügynök is!

Ezek után nem maradt más hátra, mint a hajnalig tartó bulizás, melyhez a talpalávalót Kis Gyöngyi és Tasi Tamás szolgáltatta, és a kihagyhatatlan tombola, aminek a fődíjainak a nyerteseit éjfélkor sorsolták ki.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (77 db kép)
MEGOSZTÁS