Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Március 9-én jótékonysági estet rendeztek a Kiskőrösi Óvodák Erdőtelki Óvodája számára a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola sportcsarnokában. 

Az eseményre 176 jegy kelt el, s idén egy igazi királyi jótékonysági est módjára ünnepeltek a jelenlévők. Mind a műsor, mind a dekoráció a rendezvény témájához kapcsolódott, amelyekbe az intézmény dolgozói rengeteg munkát és energiát fektettek.

Meglepetés interaktív műsorral készültek a vendégek számára
-Hirdetés-

A vacsora előtt Tamás Szilvia tagóvoda-vezető köszöntötte a vendégeket, s mondott köszönetet az Erdőtelekért Alapítványnak, az óvoda dolgozóinak, valamint az önkormányzati képviselőnek, Ifj. Gmoser Istvánnak, aki egy-egy szál rozmaringgal örvendeztette meg a hölgyvendégeket nőnap alkalmából.

A vacsora elfogyasztása előtt a Kiskőrösi Szaxofon Együttes adott műsort a vendégeknek, valamint Király Adél mesemondását hallgathatták meg, aki a Virág csoportba jár.

Tamás Szilvia mondott köszöntőt

A vacsorát a kalocsai Diófa Vendéglő szolgáltatta bőséges sültes tálak formájában, az italokat pedig mindenki batyus alapon hozta. Szórakoztató meglepetés műsorral is készült Tamás Szilvia, amely során a jól ismert Hintó-mesét adták elő interaktív módon, a szereplőket pedig ott választották ki.

Ezután kezdődhetett a napkeltéig tartó mulatozás, amelyhez Stenczel Lackó húzta a talpalávalót.

Tombolavásárlásra is lehetőség volt, a nyereményeket 23 óra után vehettek át a szerencsések. Közel 500 tombola talált gazdára, valamint a fődíjak: egy nagy képernyős televízió, illetve egy székelyföldi kirándulás. Ezen kívül még éjfél után az 50 legértékesebb nyereményt húzták ki.

A jótékonysági est bevételét az Állatbarát Óvoda cím elnyeréséhez szükséges tanulmányi kirándulásokra, előadásokra, illetve az óvodások egészségének támogatása végett a csoportszobában egy sófal kialakítására szeretnék fordítani.

A bál szervezői köszönetüket fejezték ki a rengeteg támogatónak a segítségért, valamint mindenkinek, aki hozzájárult az idei Erdőtelki Óvoda jótékonysági estjéhez!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (64 db kép)
MEGOSZTÁS