Kiskőrösön több évtizedes hagyományra nyúlik vissza, hogy március 15-én, nemzeti ünnepünkön a képviselő-testület önkormányzati elismeréseket adományoz. Az átadó ünnepségre a Polgármesteri Hivatal Dísztermében került sor. 

 

-Hirdetés-

Godóné Boros-Oláh Judit Kiskőrösön született 1971. október 20-án. Édesapja, dr. Boros-Oláh András 60 éve állatorvos Kiskőrösön. Édesanyja Sziklai Gizella 40 évig védőnő volt Kiskőrösön, majd kistérségi vezető védőnőként dolgozott, és a Vöröskeresztnél is segédkezett.

Godóné Boros-Oláh Judit közel 34 éve dolgozik laborasszisztensként Kiskőrösön 

Egy lánytestvére van, Boros-Oláh Andrea, aki hatósági állatorvosként dolgozik a közigazgatásban.

Egyszerű, de következetes, szeretetteljes nevelésben részesült, de szülei mindig arra intették, hogy legyen megértő, türelmes, kedves, tisztességes, és a munkáját mindig becsülettel végezze el, mint ahogyan ők is tették. Emberek iránti szeretetét, segítőkészségét szüleinek köszönheti, hiszen azt látta, hogy mindketten nap mint nap boldogan segítették az emberek, illetve az állatok életét, igazi gyógyító munkát végeztek.

Tanulmányait a Petőfi Sándor Általános Iskolában, majd a Petőfi Sándor Gimnázium és Szakközépiskolában végezte. Érettségi után a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Szakiskolában munka mellet kitűnő eredménnyel orvos laboratóriumi asszisztensi végzettséget szerezett. 

1994 házasságot kötött Godó Gyulával. Ebből a kapcsolatból 1995-ben született kislánya, Godó Judit, aki a mai napig Kiskőrös Város Fúvószenekarának aktív tagja, immár 15. éve. Férje elvesztését követően egyedül nevelte kislányát, majd Torgyik László személyében újra társra talált. Ezt követően 2002-ben megszületett kisfia, Torgyik László Márk.

1990 szeptember 1-jén az Állami Gazdasági üzemorvosi rendelőjében kezdett dolgozni, később a kiskőrösi rendelőintézet központi laboratóriumában laborasszisztensként dolgozott, majd a privatizálás során Hospinvest laboratóriumában, azt követően Centrum Lab Kft.-nél, míg jelenleg a Synlab Hungary Kft.-nél dolgozik ugyanabban a laborban, közel 34 éve.

Domonyi László, Kiskőrös város polgármestere adta át a díjat 

A Képviselő-testület „Kiskőrös Város Egészségügyi és Szociális Ellátásáért” díjat adományozott Godóné Boros-Oláh Judit részére.

Kapcsolódó cikk
Átadták a városi kitüntető díjakat
Átadták a városi kitüntető díjakat
Kiskőrösön több évtizedes hagyományra nyúlik vissza, hogy március 15-én, nemzeti ünnepünkön a képviselő-testület önkormányzati elismeréseket adományoz az arra méltóknak. Az...

Szöveg: Kiskőrösi Polgármesteri Hivatal
Fotók: Juhász D. Géza 

MEGOSZTÁS
Írta: vira