Maglódi József Jánostól –Magesztől– az alábbiakban búcsúzik szerető családja:

„Maglódi József János, vagy ahogy sokan ismerik, Magesz tragikus, felfoghatatlan, és szörnyű baleset következtében örökre itt hagyott minket, hatalmas űrt hagyva maga után.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Megmagyarázhatatlan dolog történt.

2024. április 26-án Kalocsán, favágás közben az emelőkosaras gépjárművének kosártartó szerkezete eltört, melynek következtében a kosár leszakadt, Ő pedig tragikus hirtelenséggel életét vesztette.

Egész életében maximális precizitással, odafigyeléssel végezte munkáját, melyre mindig büszke volt, egy ilyen eseményt azonban a legnagyobb gondosság mellett sem tudott megelőzni.

Egész életében maximális precizitással, odafigyeléssel végezte munkáját (vira.hu archív fotó)

Rengetegen szerették, sokan úgy emlékeznek rá, mennyi mindent tevékenykedett a városban, a közéletben. A város fenyőfáját díszítette, feltette a karácsonyi díszeket, rendezvényeken segített, a templom tetőszerkezetét javította, vagy harangot helyezett át, Petőfi szobrának elhelyezésében segédkezett. Igazi közéleti személyiség volt, nagyon szerette ezt a várost, az embereket, a családját.

Ahol tudott, mindenhol segített (családi archív fotó)

A család szeretné, ha ilyen módon emlékeznének rá, a mindig mosolygós, segítőkész Mageszra, aki bárhol ott termett, ahol segíteni kellett.

Szeretett gyermekei, unokái, családja, barátai számára hiánya pótolhatatlan. Igazi színfoltja volt a közösségnek, akire bármikor számíthattunk, mindig mindenkihez volt néhány jó szava és mindig mosolyt csalt az arcunkra.”

Mindig mindenkihez volt néhány jó szava és mindig mosolyt csalt az arcokra. Szerető családja körében (családi archív fotó)

A VIRA.HU szerkesztősége őszinte részvétet kíván a gyászoló családnak!

Írta, képek: Tóth Laura Tünde

MEGOSZTÁS
Írta: vira