Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola nemcsak a Kiskőrösi Járás, hanem a Kiskőrösi Tankerületi Központ egyik nagyságrendileg és tanulmányi munkában is meghatározó intézménye.

A 418 tanulója közül sok diák vesz részt a tanévenként megrendezésre kerülő helyi, körzeti, járási, tankerületi, megyei, országos megmérettetésű tanulmányi és sportversenyeken. Ezen kívül rendszeres szereplői városi és egyéb kulturális műsoroknak, fellépéseknek is.

Az iskola pedagógus közössége úgy döntött, hogy ettől a tanévtől szeretné jutalmazni a  legeredményesebb tanulóit. Ezért a tanév során minden, versenyen való részvételért, helyezésért, kulturális műsoron fellépésért pontokat gyűjthettek a diákok, melyeket május végén egy Excel táblázatban összesített az iskola vezetősége.
-Hirdetés-

A 196 tanulóból a legtöbb pontot gyűjtő 45 diák a 3-8. évfolyamról vehetett részt június 7-én egy szegedi kiránduláson.

Az élményekben gazdag program része volt a tanulók ügyességét és állóképességét is feltételező Crazy Jump Trambulinparkban eltöltött egy óra. Pihenésképpen a délelőtt további részében a szegedi Vadaspark lakóival ismerkedhettek a gyerekek.

Tombolás a Crazy Jump Trambulinparkban

Majd a városnéző kisvasút Szeged nevezetességeivel ismertette meg a gyerekeket. A másfél órás szabadprogramon kicsik-nagyok együtt barangolták be a szegedi belvárost, s a közös fagyizás sem maradhatott el.

Amit sosem lehet kinőni

A nap tiszai sétahajókázással zárult. A kirándulás anyagi fedezetét az ősszel megrendezett jótékonysági bál bevételéből („Buli a suliért”), az iskolai alapítványtól és a Szülői Munkaközösségtől kapták a szervezők.

Kapcsolódó cikk
Buli a Suliért címmel jótékonysági bulit szerveztek Izsákon
Buli a Suliért címmel jótékonysági bulit szerveztek Izsákon
2023. november 11-én, szombaton este Buli a Suliért címmel jótékonysági diszkót rendeztek az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola javára. Több...
Sétahajózás a Tiszán

Köszönjük az anyagi támogatást, és bízunk abban, hogy a továbbiakban is sikerül minden évben jutalmazni tanulóinkat. – Balogh Rita igazgatóhelyettes

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS