A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum által alapított díjakat a Centrumos pedagógusnapon 2024.06.13-án Papp Gyula főigazgató és Csúzdi Zoltán kancellár adta át a kimagasló szakmai munkát végző munkatársaknak Kiskunfélegyházán, a polgármesteri hivatal dísztermében.

A főigazgató elismerően szólt munkatársai tanév közben végzett kimagasló szakmai munkájáról.

-Hirdetés-

„Hálásak vagyunk, hogy nap, mint nap, féltő okos szóval, de ha kell, segítő szigorral bővítitek diákjaink ismereteit, nyesegetitek vadhajtásaikat, amiből úgy tudom, akad bőven, adtok nekik biztos tudást és tartást, tisztességre nevelitek, rámutattok a szakmai végzettség nagy lehetőségeire. Nagy dologra, egyesek szerint a legnagyobbra vállalkoztatok, amikor az ide érkező fiatalokat szakmai tudásra, de emberi tartásra, pontosságra is tanítjátok.

Nincs még egy munka, ahol ennyi a kudarc, a hiábavaló erőfeszítés, de sok siker, kellemetlen és kellemes meglepetés is éri az embert. Nincs még egy munka, ahol ilyen nagy hatása lehet egy-egy jó – vagy jókor kimondott – szónak. Nincs egyetlen munka sem, amelynek a valódi hasznát csak évek, esetleg csak évtizedek múlva láthatjuk.

Mindezeket felvállalva kiemelkedő szinten végzitek munkátokat, meghatározva a legtöbb fiatal további életpályáját. A mai nap díjazzuk a kiemelkedő eredményeket elért oktatóinkat, a több évtizedes oktatói tevékenységet magas színvonalon végző kollégáinkat és az oktatást segítő alkalmazottainkat.

Az életmű díjat átvevő oktatóinknak köszönöm a több évtizedes kiemelkedő munkát, további egészségben eltöltött, lehetőleg minél aktívabb éveket kívánok.
A siker kovácsainak további, lehetőleg országos szintű eredményekre képes diákot és kitartó munkát az újabb sikerekhez.
A jövő reménységeit bátorítom, hogy minél hamarabb érjenek el kiemelkedő sikereket és ismételten legyenek a díjazottak között.

Az oktatást segítő kollégáinkat biztatom, hogy munkájukat kiemelkedő szinten végezzék a továbbiakban is, példát mutatva munkatársaiknak.

Gratulálok mindenkinek a rendkívüli eredményekért és kérem, hogy a továbbiakban is ezen a szinten végezzétek feladataitokat.

A jó eredményekhez csapatmunkára van szükség, ennek a csapatmunkának az erősítésére kérem intézményeink vezetőit a következő igazgatói ciklusban.

A nyugodt munkakörnyezet biztosítása alapelvárás vezetőinkkel szemben, mert ha a nyugodt munka feltételei biztosítottak, meg vagyok győződve, hogy oktatóink képesek újabb és újabb sikereket elérni. A következő tanévtől kezdődően kiemelt feladatként kezeljük a szakmai és közismereti versenyekre való felkészítést és a versenyeken történő részvételt. Ennek érdekében centrum szintű koordinálás lesz.

A 2023/2024-es tanév végéhez közeledve, megköszönjük valamennyi oktatónak és az oktatás-nevelésben dolgozó valamennyi munkatársnak a minőségi oktatás érdekében végzett áldozatos munkáját, helytállását. A nyári szünetre jó pihenést, feltöltődést, a következő tanév szakmai munkájukhoz sok sikert kívánok mindenkinek!”– zárta sorait a főigazgató.

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum 2018-ben több díjat is alapított, hogy méltóképpen elismerhessék a pedagógusok, oktatók és ügyviteli dolgozók munkáját. A pedagógusnapon Papp Gyula főigazgató és Csúzdi Zoltán kancellár adta át az elismeréseket a kimagasló szakmai munkát végző munkatársaknak.

Elsőként a KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium dolgozói vehették kézbe a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum által 2018-ban alapított díjakat.

Életmű díj: Rakonczai Sándor

Jövő reménysége díj: Kardos Bence

A Siker kovácsa díj: Antalfiné Kutyifa Zsuzsanna

A Nevelés támogatója: Farkas Károlyné

A Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium; a Dékáni Árpád Technikum, a KSZC Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium; a KSZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Technikum pedagógusai is részesültek elismerésben.Az ünnepi eseményen Nevelés támogatója elismerést vehetett át Kiskunhalasi Szakképzési Centrum díjazottja Tóth Eszter.

Gratulálunk a díjazottaknak!
 
Szöveg: kiskunhalasiszc.hu
Fotó: kiskunhalasiszc.hu /Anda Péter
MEGOSZTÁS
Írta: vira