Nagyon sokan kapták össze magukat június 15-én, szombaton este, hogy sorba állhassanak a soltvadkerti piactér bejáratánál egy újabb időutazásra.

Nem volt kérdés az ismétlés, így több százan vettek részt kicsik és nagyok a Zick-Zack Emlékdiszkó második buliján.

-Hirdetés-

A recept ugyan az maradt, ahogy ígérték: Ami jól bevált tavaly, azon nem változtattak a szervezők, de kicsit megfűszerezték, változatosabbá tették a zenei kínálatot.
Már a felvezetésben is történt változás, ugyanis nem csak random zene szólt, hanem bemutatkozhatott a soltvadkerti Vizi József warm up, azaz bemelegítő „Dj”-ként.

Vizi József hobbiból kevergeti a zenéket, de a Zick-Zack emlék diszkoszra komoly feladatra kérték fel

Vízi József otthonában rendelkezik egy kisebb stúdióval, ahol bakelit lemezekkel gyakorol és örömmel osztja meg ezt a közösségi médiában, miközben nagy figyelemmel kísérik.

De ez még csak egy csipetnyi só a bulihoz, kellett valami húzósabb is.
Dj Benny mellé érkezett Dj Edgar, aki videódiscoval tette látványosabbá és hangulatosabbá a szombat estét.

Dj Edgar

A fedett tánctér mellett találhatták a részvevők a változatos italkínálatot és Street Food gasztro különlegességeket kínáló egységeket. Bár az éjjel soha nem érhet véget, mégis éjjel három órakor zárta kapuit az emlékdisco. 

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni minden részvevőnek a magas létszámú részvételt, az ismételt nagyon jó hangulatot! Jövőre folyt. köv.!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (254 db kép)
MEGOSZTÁS