Kiss Diána Anikó a Kiskőrösi EGYMI volt diákja, jelenleg négy gyermek édesanyjaként takarítóként dolgozik intézményükben 2022. június 1-től. Már az első munkával töltött napokban kitűnt szakértelmével, pontosságával, magas fokú együttműködési képességével és segítőkészségével. Az eddig eltöltött időszak alatt példamutató módon, mindenkor megbízhatóan végezte a rá bízott tevékenységeket. Gyakran munkakörén kívül és munkaidején túl is vállal megbízatásokat annak érdekében, hogy közösségi programjaikat sikeresen tudják megvalósítani. Aktívan kapcsolódott be a gyerekekből álló „Flower Power” tánccsoport munkájába, segítve a koreográfiát, emellett a fellépésen ő maga is részt vett. Napi tevékenységére a mindenre kiterjedő figyelmesség, a magas minőségi színvonal és a gazdaszellem jellemző. Az intézményi folyamatokat támogató hozzáállásán és aktív közreműködésén túl építő javaslatokkal is segíti. A kollégákkal, az oda járó gyermekekkel és a szülőkkel is harmonikus kapcsolatot épített ki. Folyamatosan keresi annak lehetőségét, hogy hol tud hasznos tevékenységet végezni. Ő az a személy, akihez bárki bizalommal fordulhat kéréssel, hiszen biztos lehet benne, hogy az meghallgatásra talál.

-Hirdetés-

Mindenkor példamutatóan végzett, magas színvonalú és elkötelezett munkájáért a „Kiskőrösi Tankerületi Központ Oklevele” Díjat vehette át Vágó Ferencnétől, a KTK igazgatójától. 

Kapcsolódó cikk
Ballagás és tanévzáró a kiskőrösi EGYMI-ben
Ballagás és tanévzáró a kiskőrösi EGYMI-ben
A Kiskőrösi EGYMI végzős diákjainak ballagása június 21-én volt, amikor a 8. osztályosok ünnepélyes keretek között búcsúztak el az iskolától....

Szöveg: Kiskőrösi EGYMI

MEGOSZTÁS
Írta: vira