Hetedik alkalommal gyűltek össze Izsákon a kabriók és sportautók megszállottjai, hogy megmutassák saját kincseiket, és megcsodálják a többi résztvevőét.

A rossz idő már nem lehetett kifogás azok számára, akik hezitáltak az elmúlt hétvégi programjukat illetően. A felhők nagy része elment, és jöttek a sport és cabrio verdák a Kajla Off-Road Tanyára.

-Hirdetés-

Ezeket a különleges járgányokat szinte minden korosztály szívesen választja, van, aki másodikként tart ilyet, és sokan ezekkel közlekednek a mindennapjaik során is. A nyári hónapokban igen kellemes benne utazni.

A szervezők a pénteki Welcome Party helyette kertmozit szerveztek nagy sikerrel.
Az egymás után levetített két filmet az Izsákról kilátogatók, és a találkozóra érkező és lesátrazó vendégek is megtekintették.

Több dologban is újítottak a szervezők, például nagyobb hangsúlyt fektettek a biztonságra, ezért bővült a térvilágítás. Nagyobb teret engedtek az árusoknak, hogy a kilátogatók kedvükre nézelődhessenek és vásárolhassanak. Bővült a büfé kínálata is, és talán így senki sem maradt éhen vagy szomjan.

A három napos rendezvény szombati fő napjára érkezők már egyből belecsöppentek a programsorozatba. A reggeli kapunyitás után kezdetét vették a vetélkedők és a bemutatók. Off-Roados élményautózáson lehetett részt venni és a gyerekeknek ingyenes programok és trambulin állt a rendelkezésükre egész nap. Így a kabriósok és a kilátogató vendégek is igazán jól érezhették magukat.

„Mindenképpen szerettük volna az izsáki vállalkozókat és Izsák várost népszerűsíteni, amit már évek óta a Georallye-val meg is teszünk, de most rekord számú támogatást értünk el” – emelte ki beszámolójában Fertig József -Kajla- szervező.

A találkozó kihagyhatatlan eleme volt a 17 órai kezdettel induló felvonulás, ami zökkenőmentesen, pontosan zajlott le.
Akinek kedve tartotta a tóban fürdőzéssel tölthette el az időt a nyári hőségben, este pedig retro discoval várta a közönséget Dj Major Péter.

A szervező csapat ezúton is szeretné megköszönni a részvételt, a segítők munkáját és a támogatásokat.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (100 db kép)
MEGOSZTÁS