2019. április 30-án tartották Kiskőrösön a Tesco áruház parkolójában a megyei Ki a mester két keréken? és a Kerékpáros Iskola Kupa megyei döntőit. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Csizovszki László rendőr alezredes, rendőrségi főtanácsos, Kothencz Zoltán rendőr alezredes, a Viktor-Motor képviseletében Tóth Balázs, a soltvadkerti Autocent KFT jóvoltából Lángné Béleczki Csilla, városunk képviselője Pethő Attila, a Tesco helyi vezetője Pribelszki Péter illetve a szervező Baltás Adrienn c.r.zászlós. Bács-Kiskun megye nagyvárosaiból (pl.: Kecskemét, Kiskunhalas, Baja, Tiszakécske, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) összesen 40 általános iskolás diák került be a mai megyei fordulóba, ahonnan aztán elméleti és gyakorlati tudásukat igazolva továbbjutottak az országos versenyre.

-Hirdetés-

Elsőnek KRESZ tesztet írtak a Tesco erre kialakított részlegén, majd a parkolóban felállított akadálypályán kellett bizonyítani tudásukat. Maga a pálya első ránézésre, de még másodikra is nehezen ment volna akár egy felnőttnek is, de a diákok felkészülten érkeztek a versenyre, és alacsony hibaszámmal teljesítették a kacifántos akadálypályát.

Városunk nagyon büszke lehet, ugyanis a 2-2 továbbjutó diákból 3 kiskőrösi. A VIRA nevében is gratulálunk nekik! Sok sikert kívánunk megyénk képviseleteként az országos döntőben!

Az országos döntőbe jutottak:

Kerékpáros Iskola Kupa
Bránya Zita – KEVI Petőfi S. Általános Iskola
Kis Dávid PatrikÁltalános iskola (Soltszentimre)

Ki a mester kétkeréken?”
Szipőcs Zoé – Bem József Általános Iskola (Kiskőrös)
Kardos Bence pedig a 2. lett a fiúk közül (Kiskőrös)

DéKá

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS