Minden kiskőrösinek ismerősen cseng a Kőröskom és a Kőrösszolg nevek. Most többet is megtudhatunk róluk, az általuk üzemeltetett intézményekről, illetve hasznos információkkal lehetünk gazdagabbak az új honlapjuknak köszönhetően, mely a napokban indult el.

A www.koroskom.hu weboldal kezdőlapján kiválaszthatjuk, hogy a (KŐRÖSKOM) Kiskőrösi Önkormányzat Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft.-ről szeretnénk többet megtudni, mely magasépítési tervezés és kivitelezés, mélyépítési munkák kivitelezése, piacüzemeltetés, hulladékszállítás, egyéb építőipari, szakipari munkák, gépi földmunka, szállítás, rakodás, anyagmozgatás feladatköröket látnak el.

Kőröskom kezdőoldala
-Hirdetés-

Vagy a (KŐRÖSSZOLG) Kiskőrösi Önkormányzat Településüzemeltetési Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.-ről, amely a Kiskőrösi Rónaszéki Fürdő és Kemping, és a János Vitéz Látogatóközpont üzemeltetését végzi, a szálláshely szolgáltatás, reklámtevékenység, intézményüzemeltetés, sport –és rendezvényszervezés, parkfenntartás, köztisztaság, hó-és síkosság mentesítés, beruházás lebonyolítás mellett.

Kőrösszolg kezdőoldala

A két cég életében történtek mellett (Hírek), a szolgáltatásukról, referenciákról, sikeres pályázataikról, karrier lehetőségekről, és a Kőrösszolg által üzemeltetett intézmények nyitva tartásáról, belépő jegy áraikról is tájékozódni lehet az új honlapjukon.

Látogassanak el a www.koroskom.hu oldalra, és böngésszenek érdeklődési körüknek megfelelően.    

MEGOSZTÁS