Megkezdték Kiskőrös város ifjúsági táborának felújítását Kisorosziban. A pandémia következtében tavaly nem tudtak diákok táborozni a Dunakanyarban, de az idén már számítanak arra, hogyha a járványhelyzet lehetővé teszi, ismét üzemelni fog a tábor.

A tavasz, és a jó idő közeledtével megsokasodnak a karbantartási munkálatok a Kiskőrös önkormányzatának Dunakanyarban lévő ifjúsági táborában, Kisorosziban. A Kőröskom Nonprofit Kft. munkatársai az elmúlt napokban már el is kezdték az udvaron, és az épületben a fontosabb feladatokat.

Megkezdődtek a karbantartási munkálatok az ifjúsági táborban
-Hirdetés-

Az elmúlt évben is ápoltuk a Kisorosziban található táborunkat, mondta Domonyi László, Kiskőrös város polgármestere. Mindannak ellenére tettük ezt, hogy a koronavírus járvány miatt, a diákok nem vehették igénybe a tábor szolgáltatásait. Ezeket a karbantartási munkálatokat már idén is elkezdtük. Mint például a zöldfelületek, fák, bokrok ápolása, kullancsmentesítés.
Azt még egyelőre nem tudjuk, hogy a tábor, a kiskőrösi diákok számára elfoglalható lesz-e idén. Mindenesetre, mi felkészítjük erre a helyszínt. Hogyha egyszer „felszabadulunk”, és lesz lehetőségük a diákoknak a nyári táborozásra, akkor legyen hova menniük. A polgármester kiemelte- mi arra készülünk, hogy a tábor indulni, üzemelni fog.

Ha a pandémiás helyzet nem tenné lehetővé a diáktáborok szervezését, a szálláshely akkor is nyitva áll majd a kiskőrösiek előtt.
Kapcsolódó cikk
Nyáron megnyitotta kapuit a Kisorosziban működő ifjúsági tábor. Mire költötték az így befolyt összeget ?
Nyáron megnyitotta kapuit a Kisorosziban működő ifjúsági tábor. Mire költötték az így befolyt összeget ?
Az idei év, tavaszi járványhulláma nem tette lehetővé, hogy 2020-ban általános iskolás diákok táborozzanak a Kiskőrös Város önkormányzat Dunakanyarban, Kisorosziban...

Domonyi László elmondta, hogy a koronavírus járvány ellenére a családok, szűk baráti körök már tavaly is igénybe vették ezt a szálláshelyt a Dunakanyarban, aminek nagyon örültek. Idén is tervezzük az ilyen jellegű működését a tábornak, de egyeztetve lesz az iskolai foglalásokkal. A Kisorosziban található önkormányzati ifjúsági táborban, természetesen a kiskőrösi általános iskolák foglalása élvez prioritást, tette hozzá a polgármester.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (17 db kép)
MEGOSZTÁS