Egy motorkerékpáros, egy mopedautó és egy kisbusz szenvedett súlyos balesetet Soltvadkerten július 7-én, szerdán.

A baleset az 53-as főút 39-es kilométerszelvényénél, a Bocskai utca és a Halasi út elágazásánál történt. A mopedautó balra, Tázlár felé kanyarodott a kereszteződésben, amikor egy Kiskunhalas irányából közlekedő motorkerékpár belecsapódott az elejébe, majd egy kisbusznak is nekiütközött.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A 21 éves soltvadkerti motoros fiú átrepült a kisbuszon és az árokba esett. A kisbusz sofőrje elmondta, a motorkerékpár nagy sebességgel haladt, amikor a baleset történt. Ő hívta a 112-őt, majd a diszpécser utasításait követte a mentők kiérkezéséig.

Elsődleges információk szerint a motoros súlyos láb-, kar- és fejsérüléseket szenvedett, hozzá mentőhelikoptert riasztottak. A mopedautót vezető idős nő is megsérült, őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. A kisbuszban négyen utaztak, ők megúszták karcolások nélkül a balesetet.

A soltvadkerti önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az 53-as főút érintett szakaszán félpályán, irányítás mellett haladt a forgalom. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (21 db kép)
MEGOSZTÁS