Galántai Norbert képviselő kezdeményezésével a Vadkerti-tó Élményparkban egy színes napot tölthettek el a gyerekek, sok játékkal és nevetéssel a Szünidő-felező esemény keretén belül .

Az éjszakai vihar után szerencsére az időjárás kedvezőre fordult, így július 17-én szombaton, 10 órától megtölthette az Élményparkot a vidám gyereksereg.

-Hirdetés-

Pozsgai Boglárka képviselővel beszélgettem a nap programjairól, aki Temerini Ferenc polgármesterrel, Kárász András alpolgármesterrel és Zsikla Tamás képviselővel összefogva szervezte meg ezt az eseményt.

Nagy segítséget nyújtottak még: Szarka Rita -az Evangélikus Óvoda vezetője, Galántainé Pivarcsi Eszter, Májer Albin, Zsikláné Szőke Éva, Kárászné Németh Anita, Ritterné Torgyik Marika és a Vadkerti-tó Élménypark dolgozói.

A nap folyamán a gyerekek rajzoltak, színeztek, papírból fagyit készítettek, célba dobtak, vidáman horgásztak, és aki versenyezni szeretett volna, pecséteket is gyűjthetett, amiből ha három összegyűlt, ajándékot vehetett át a polgármestertől.

Ezenkívül két légvár, és a játszótér várta a gyermekeket, ahol önfeledten ugrálhattak, csúszdázhattak.

A délután folyamán pedig lehetett jelentkezni arcfestésre, és traktoros sétakocsikázásra, melyek szintén hatalmas sikert arattak.

A nap végén mindenki élményekkel és ajándékokkal gazdagon tért haza.

Írta, képek: Németh Hanga

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (102 db kép)
MEGOSZTÁS