Idén XII. alkalommal rendezik meg a hagyománnyá vált Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivált. A tavalyi rendhagyó Otthonfőző fesztivál után, idén újra együtt gyújthatnak a bográcsok alá október 9-én szombaton, a Szabadidőparkban, mely már olyan sok éve ad otthont az eseménynek.

Kapcsolódó cikk
Sikeresen debütált a külső helyszíni élő közvetítés a Kiskőrös Tv-nél
Sikeresen debütált a külső helyszíni élő közvetítés a Kiskőrös Tv-nél
A XI. Kiskőrösi Kakaspörkölt Főző Fesztivál egyedülálló módon került megrendezésre október 10-én, szombaton. A főszervezők, Torgyikné Danis Éva és Dedák Pál, illetve a...

A Fesztiválon közel 100 bográcsban fog rotyogni a kakaspörkölt. Dedák Pál főszervező elmondta, hogy 12-13 mázsa szárnyas húst fognak összesen megfőzni a csapatok.
A hétvégi menüből természetesen nem maradhat ki a tyúkhúsleves sem, így 100 litert készít Dedák Pálné Mariann, amiből a helyszínen bárki tud majd vásárolni.

-Hirdetés-

Egész napos programokkal, a kicsik számára izgalmas játékokkal, ugráló várral, arcfestéssel, a már jól ismert zenészekkel és zenekarokkal, hajnalig tartó mulatsággal várnak minden kedves vendéget. A színpadon fellép majd Kiskőrös Város Fúvószenekara, a Szivárvány Néptáncegyüttes. A jó hangulatról a Szürkeverebek Jazzbandája, a Soundwich, Markó Nani és Kothencz Lali, Dörmő Anita, és Dj Rajos fog gondoskodni.    

A hagyományossá volt összejövetel megszervezésében Kiskőrös Város Önkormányzata is nagy szerepet vállal minden évben, ahogy idén is.
MEGOSZTÁS