Megkezdődött Soltvadkerten a Bajcsy-Zsilinszky utca 34. és 45. házszámtól a település végét jelző tábláig a szilárd útburkolat javítási munkálata. Soltvadkert Város Önkormányzatának tájékoztatása szerint a munkavégzés várhatóan 3 munkanapig fog tartani.

-Hirdetés-

Temerini Ferenc, Soltvadkert város polgármestere a legutóbbi képviselő-testületi ülésen elmondta, hogy a Bajcsy-Zsilinszky utca 2. ütemének felújításának elkezdésével megvárták a szezont, illetve a Szüreti Fesztivált lebonyolítását is. E megfontolás mögött az áll, hogy a városvezetés nem akarta, hogy a munkálatok végett a Vadkerti-tóra érkező vendégeknek várakoznia kelljen. A polgármester az október 6-i testületi ülésen kijelentette: a kivitelező október 31-ig el fog készülni az érintett útszakasz felújításával.

Temerini Ferenc: a kivitelező október 31-ig el fog készülni az érintett útszakasz felújításával.

Az elképzelések szerint a tóra vezető út fejlesztése itt nem áll meg. Temerini Ferenc arról tájékoztatott, hogy az önkormányzat megbízott egy tervezőt azzal kapcsolatban, hogy a Bajcsy-Zsilinszky utca végétől, a tóra vezető útnak (az élményparkig, illetve a buszfordulóig) tervezze meg a felújítását.

A városvezetés szándékai szerint a vidékfejlesztési pályázat keretében be fogják adni az elkészült terveket. Amennyiben támogatás érkezik rá, akár a jövő évben, de legkésőbb 2 év múlva a Bajcsy-Zsilinszky utca folytatását, tehát a Vadkerti-tóra vezető utat is fel szeretnék újítani, tájékoztatott Soltvadkert város polgármestere.

A munkavégzés ideje alatt fokozott figyelemmel közlekedjünk az érintett szakaszon!

MEGOSZTÁS