A csengődi általános iskolás gyerekek második éve tanulnak táncolni a Spirit Alapfokú Művészeti Iskola keretein belül, így immáron harmadik alkalommal kerülhetett megrendezésre Csengődön Geiger Vivien vezetésével, valamint Varga Márk segítségével a Nyári Tánctábor július 11-15-e között. 
A tábor résztvevői egész héten két csapatban dolgoztak, és pontszerző feladatokat hajtottak végre. Részt vettek kincskeresésben, mely a falu területén zajlott, kézműves foglalkozásként csapatplakátokat készítettek. Emellett természetesen a társastáncok alaplépéseivel ismerkedtek a legkisebbek, míg a nagyobbak bonyolultabb koreográfiákat sajátítottak el. Nagy teret kaptak a gyermektáncok, disco koreográfiák és játékos mozgásformák. Ügyeltünk a mozgásos készség- és képességfejlesztő drámajátékok meglétére, valamint a csapatban való helyes együttműködésre való igény kialakítására a gyerekekben. Ennek érdekében sorversenyeket szerveztünk különböző mozgásos és ügyességi feladatokkal. 
 
A táborozó gyerekek az akasztói Zöld Vendéglő menüit fogyasztották. Az ötödik napot egy vízibombázással, valamint a gyerekek nagy örömére közös házi pizzázással zártuk. 
 
Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni Csengőd Önkormányzatának és Pivarcsi Csaba polgármester Úrnak a támogatásért, valamint a Dankó Pista Művelődési Ház minden dolgozójának a segítségért!
 
Kapcsolódó cikk
A péntek esti táncgálán megtelt a művelődési ház nagyterme
A péntek esti táncgálán megtelt a művelődési ház nagyterme
A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola Csengődi Általános Iskolájában immár második tanéve, hogy a testnevelésórák keretében a táncművészet alapjait sajátíthatják...
 
Írta, képek: Geiger Vivien

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (7 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira