Aki 2022. július 21-én 9 óra után Kecel felé autózott, nem mindennapi fogadtatásban részesült. Megállították ugyan a rend őrei, azonban egy gyors ellenőrzést követően limonádéval és hideg ásványvízzel kínálták meg az autósokat.

-Hirdetés-

Napok óta terjed az az örvendetes hír, hogy Kecel és Kiskőrös között a 12 éves Szász Bence édesanyja támogatásával limonádét oszt az autósoknak, motorosoknak a hőségriadó idején.

Kapcsolódó cikk
Ingyen limonádéval várja a Kecel határában közlekedőket a 12 éves Szász Bence
Ingyen limonádéval várja a Kecel határában közlekedőket a 12 éves Szász Bence
Az 5301-es számú út, Kiskőrös-Kecel-Öregcsertő települések kereszteződésébe települt ki a 12 éves keceli fiú, aki lelkesen vár minden arra közlekedőt...

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság is felkarolta az ügyet, július 21-én csütörtökön délelőtt négy rendőr látogatta meg Bencét, és a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajándékát (kerékpározáshoz láthatósági eszközök, gyermekkönyv a közlekedésről stb…) átadták a már reggel 9 óra óta a limonádés standjánál strázsáló fiúnak.

Bence hatalmas lelkesedéssel várja az autósokat. Szombaton egy motorostalálkozó nagyobb csoportja érkezik majd hozzá

Mint elmondta, nagyon élvezi ezt a pár napot. Nem zavarja a hőség, szívesen ellátja az arra közlekedőket a valóban isteni finom, jéggel hűtött citromos limonádéval. Hatalmas élmény volt számára, hogy a rendőrautóba is beülhetett.

A rendőrök megmutatták Bencének a szolgálati gépkocsit és megköszönték a fiú kezdeményezését
A közösségi médiából tudták meg a kiskőrösi rendőrök, hogy Szász Bence – sajátos formában – de balesetmegelőző tevékenységet folytat, ugyanis a legnagyobb hőségben az arra járó közlekedőknek az otthona melletti útnál hideg limonádét osztogat. A fiú remek ötletet adott a rendőröknek, akik ezért akcióval támogatták meg a kezdeményezést és hideg védőitalt, vadriasztót osztottak az általuk megállított autósoknak. Az akció célja nem a szankcionálás volt, hanem hogy felhívják a figyelmet a biztonságos közlekedésre. Ilyen nyári melegben vezetés közben a figyelem lankad, több pihenőre és védőitalra van szükség, hogy elkerüljük a baleseteket

– mondta el a VIRA.HU-nak Dóka Márton rendőr százados, alosztályvezető.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ajándékát Török Eszter r.törzsőrmester adta át Bencének

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS