Avatar photo
Írta: Tóth Reni

Az idei báli szezont a Kőrisfa Óvoda nyitotta, október 29-én. Az esemény az óvodában került megrendezésre, ahova közel 300 jegy kelt el.

18 órától várták a vendégeket az intézményben, amely a bál tematikájához méltóan Kukorica Jancsi dekorációkban pompázott, így az óvoda különböző helyszíneket rejtegetett, mint Tündérország, vagy a Zsiványtanya.

Az óvoda, tisztelegve a Petőfi 200 emlékév előtt, János Vitéz tematikát választott az alkalomhoz
-Hirdetés-

Az eseményt Csatlós Erzsébet intézményvezető nyitotta meg, megköszönve a bizalmat és a rengeteg jelenlévőt, továbbá a nagy mennyiségű tombola felajánlást, amelyből több, mint 600 darab érkezett. Kiemelte, hogy az óvoda is tiszteleg a Petőfi 200 emlékév előtt, ezért választották témának János Vitézt. A vendégeket Albert Amina, az óvoda vezetője is köszöntötte, s hálát mondott a szervezőknek, a támogatóknak, tulajdonképpen  mindenkinek, akik hozzájárultak az esemény sikerességéhez.

Méltán közismert lett több helyen a RePohár, azaz visszaváltható poharak, amelyek hozzájárulnak a környezetvédelemhez, fenntarthatósághoz. Ez az óvodai nevelésben kiemelten fontos szerepet kap, ezért a Kőrisfa Óvoda is csatlakozott ehhez a mozgalomhoz, a poharakat pedig a bálon lehetett megvásárolni, támogatva ezzel az intézményt.

A környezettudatosság jelképeként repoharakat vásárolhattak a vendégek, amelyek az óvoda logóját szimbolizálják

A Korona Pizzéria által üzemeltetett büfében egész éjjel lehetőség volt alkoholos és alkoholmentes italok vásárlására, batyus bálhoz híven pedig becsületkassza alapon ment a sütemények vásárlása.

A 19 órától kezdődő finom vacsorát az EatRend Kft. szolgáltatta marhapörkölt és sültes tálak formájában. A hajnalig tartó remek hangulatért és mulatozásért pedig a Dzsem Buli Zenekar felelt.

Az óvoda első jótékonysági bálja hatalmas vendégsereggel büszkélkedhetett

A bál színvonalát az óvodában dolgozó pedagógusok és odajáró gyermekek szülei által előadott műsor emelte, amely Kukorica Jancsi vándorlásait és kalandjait szimbolizálta.

A tombolahúzásoknál számos értékes ajándék és értéktárgy talált gazdára, a fődíj pedig egy nagyképernyős TV volt. A környékbeli magánvállalkozók és cégek, valamint a szülők általi támogatásokat az óvoda fejlesztésére fordítják a közeljövőben.

Az óvoda nevében köszönik a nagyszámú támogatásokat, hogy a Kőrisfa Óvoda első jótékonysági bálja ilyen jól sikerülhetett!

A rendezvényt támogatták: Ágnes Galéria, Art Café, Ba Irén virágbolt, Bim-Bam cukrászda, Boldoczkiné Teri ( fodrász), Boronal Kft, Brada Kitti, City Ételbár, Club Pizzéria, Csali Horgászbolt, Csányi virágbolt, Csepi könyvesbolt, Diego, Dörmőné Szolnoki Melinda (Avon), Drukker Kft, Elektor Favorit, Elit Parfüm, Fábián Helga Női- férfi fodrász, Fantázia üzletház, Fani léggömb, Fess férfidivat, Fókusz Optika, Gyöngy Papírbolt, Hárs Patika, Huf-Bau  , I&M Divatház ( Ilusék), Írisz Optika, Japi Zöldséges, Jona Drink, Kálóczi Nóra szolárium, Katy Cipő és Táska, Király Csemege, Kiskőrösi Lőtér, Kiss és Társa Kft, Korona Pizzéria, Maglódi János Baromfibolt, Maraton Sport, Oázis Italdiszkont, Panoráma függöny, Pizzaphone, Rossmann, Rubos Fotó, Pizza phone, Sipi Ker Kft, Sk drink Kft, Style 77, Gábor- Vin Kft, Anita optika (Kecel), Páli Trans Kft., Elite divatékszer, Tóth Istvánné, Japi zöldséges, Szentgyörgyi János üveges, Szentpéteri Attila, Szőgyi Műanyag, Tanár Úr Kérem, Power plate, Tempo, Teréz Gyógycikk, Shredx, Turán Festékbolt, Boden-Vin Kft., Van Kristály és Otthon Design    , Infratrainer Király Réka, Vas Bor Kft, Vodafone, Kincses Szilvia fotós, Szentgyörgyi Brigitta fotós, Grausza alkatrészbolt, Gyöngy patika, Tesco, Lidl, Stílus divat, Kecskeméti Vadaspark, Állatkert, Coffer, Kurta étterem, Opauszki Csilla fodrász, Rónasági Fürdő, Fazekas légvár , Adri’s shape power stúdió, Kiskőrösi PH, Vega ház Kft., Soós Emse, Lakatos Gábor (Eat-trend kft), Dzsem buli zenekar, Szülői munkaközösség, Prepszent István, Szabó Brigitta, Kincses Tolmács- és Fordítóiroda, Szek-Lász Kft. (OMV), Tek Szol Kft repülés élmény, Extra Faipar és Kereskedelmi Kft.           

 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (103 db kép)
MEGOSZTÁS