Soltvadkerten az Egyesített Szociális Intézmény szervezésében február 24-én, a Szitakötő Vendégházban fergeteges farsangi hangulatban töltötték egy napjukat a Nyugalom Szigetének klubtagjai.

dr. Lacziné Ritter Andrea intézményvezető interjú közben
-Hirdetés-

A program dr. Lacziné Ritter Andrea intézményvezető köszöntő gondolataival vette kezdetét.
Az intézményvezető arra hívta fel a figyelmet, hogy életünket és mindennapjainkat annak meghatározó élményével tudjuk élni, hogy milyen szemüvegen át látjuk a világot.
A pozitív szemüveg segíthet abban, hogy könnyebben vészeljük át a nehézségeket, ezért arra kérte a jelenlévő kedves nézőket, hogy cseréljenek szemüveget és csodálkozzanak rá egy pozitív szemüveggel a műsorra és a klubtagok szereplésére.

Abban az egy órás műsorban benne volt az intézmény dolgozóinak rendületlen hite, hogy az élet minden nehézség, betegség és időskor ellenére is szép, és közösségben eltöltve vidám perceket lophat a szívekbe.
A műsorban benne volt a szereplők optimizmusa, hiszen hála Istennek pozitív szemüveget viseltek, amit nem szégyelltek, és az intézményvezető szívből reméli, hogy utat mutatnak sok 80 év feletti ismerősnek, barátnak és soltvadkerti lakosnak, hogy igen, lehet így is élni. Vidámságot csempészni a mindennapokba a közösség megtartó erejével!

„A klubtagok közül sokan szereplői voltak annak az egy órás vidám jelenetekkel tarkított farsangi előadásnak, amit Farsang Lászlóné klubvezető koordinálásával, valamint Szekeresné Mihók Szilvia, Oláh Imréné és Vidra-Windecker Emőke szociális gondozók segítségével próbáltak és álmodtak meg. Nagy öröm, hogy egyre több a lelkes résztvevője ezeknek a műsoroknak” – mondta hírportálunknak dr. Lacziné Ritter Andrea intézményvezető.

A programot Kárász András Soltvadkert város alpolgármestere is megtisztelte jelenlétével és a farsangi jelmezről sem feledkezett meg.

Kárász András Soltvadkert város alpolgármestere megérkezik a rendezvényre

A műsor végén az intézmény dolgozói is készültek egy vidám meglepetés dallal. Az ebéd a SaNoTi Kft. keze munkáját dicsérte. A zene és a vidám délutáni együttlét hangulatáról Sztojka Zsolt és Nyúl Tamás gondoskodott.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (71 db kép)
MEGOSZTÁS