Korábban már mi is beszámoltunk arról, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke ünnepi beszédet mond Kiskőrös főterén március 15-én, 15 órai kezdettel – melyet március 7-én jelentettek be. A hírt követően, Rózsa Imre, a kiskőrösi PizzaPhone tulajdonosa a nemzeti ünnep alkalmából és a miniszterelnök úr tiszteletére álmodta meg a róla elnevezett pizzakülönlegességet, mely BBQ, mézes alapra szórt csirkemell-csíkokból és sajtból áll, melynek a tetejére narancskarikák és jalapeno paprika került.

A különleges, narancsos pizza március 12. és 19. között kapható kiskőrösi üzletükben. Nemcsak helyben fogyasztásra, hanem elvitelre, vagy házhoz is rendelhető. 
-Hirdetés-

A tulajdonost és egyben ötletgazdát, Rózsa Imrét kérdeztük a pizzáról és a hatalmas érdeklődésről, hiszen az elmúlt néhány nap alatt közösségi oldalukon már közel 500 hozzászólás olvasható bejegyzésük alatt.

Rózsa Imre és az Orbán Viktor pizza
Ki volt az ötletgazda?

A PizzaPhone 25 éves lesz ebben az évben. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem ez az első pizza, melyet ismert személyről, közéleti emberről neveztünk el. Az, hogy ebbe a 14 ezres városba látogat miniszterelnök úr, szinte ide a pizzéria elé, egyértelművé tette számomra, hogy nekünk is készülnünk kell valamivel. Az ilyen pizzákat is elsősorban én találom ki, amelyre ezúttal narancskarikák is kerültek, melyek a Fideszt jelképezik. A csirkemell-csíkok és a BBQ szósz egy ilyen pikánsabb, nem annyira hétköznapi összetevők. A naranccsal „megfűszerezve” különleges ízvilágot nyújt. Szerintem finom, nekem nagyon ízlik.
Aki nem a hétköznapi pizzákat keresi, annak egy jó választás lehet.

BBQ szósz, méz, csirkemell-csíkok, sajt, narancskarikák és jalapeno paprika került a pizzára
Egy napja, március 12-e óta érhető el a pizza a kínálatotokban. Milyen visszajelzéseket kaptatok eddig?

Sokat adtunk el ebből a pizzából tegnap is. Már a nyitástól, 11 órától meglepően sokat rendeltek belőle, hiszen sokan kíváncsiak rá. Tegnap is jártak már nálunk riporterek, akik szintén  megkóstolták. Nem egy hétköznapi pizza, úgyhogy biztosan nem fog mindenkinek ízleni, azonban aki a különleges ízeket szereti, az bízom benne, hogy megtalálja ebben a pizzában azt, amit keresett. Minden hozzávalóból és összetevőből alaposan bevásároltunk, így bízom abban, hogy minden igényt ki tudunk szolgálni.

Hogyan alakul a nyitvatartásotok ezekben a napokban?

Nyitvatartásunk minden hétköznap azonos, sőt március 15-én sem fog változni, ugyanúgy délelőtt 11 és este 22 óra között várjuk vendégeinket, míg szombaton este 23 óráig. Pizzáink, ahogyan az Orbán Viktorról elnevezett is, helyben is fogyasztható, de elvitelre is kérhető.

Szerkesztőségünk ajándékba kapta ezt a pizzát, melyet ezúton is köszönünk és mindenkit arra biztatunk, hogy bátran kóstolja meg (nem vészesen csípős). 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS
Írta: vira