Filmrajongók, kikapcsolódni vágyók, családi/ csajos/ randevús/ nyári programot keresők FIGYELEM! Az előző két év hatalmas sikerének köszönhetően idén is rendeznek ingyenes szabadtéri mozit a Vadkerti-tó partján. Pokrócokat, kempingszékeket, nassolni valót bekészíteni, italokat lehűteni! Mutatjuk idén mely filmek várnak ránk a szabadban! 

Egy igazi örökzöld klasszikussal kezdődik a 2023-as filmmatiné, ami biztosan megalapozza a jó hangulatot a többi filmvetítéshez is. Az 1978-as GREASE című igazán vagány romantikus musicalt július 26-án, szerdán 21:00 órai kezdettel tekinthetik meg az érdeklődők. Film hossza: 1 óra 50 perc.

GREASE:

Nyaralás közben találkozott a tengerparton Danny Zuko (John Travolta) és Sandy Olsson (Olivia Newton-John). Akkor kezdődött a két fiatal szerelme. Ám a nyár gyorsan véget ért, és mindketten azt hitték, többé sosem látják egymást. A gimiben azonban újra összefutnak. A sok civódás után mindig édes a békülés. Minden idők egyik legsikeresebb filmmusicalje, amely az ugyancsak emlékezetes Broadway-produkción alapul, nem csupán nosztalgikus visszatekintés az ötvenes évekre, hanem energikus és izgalmas zenei tiszteletadás a rock and roll aranykorának. (Forrás: port.hu)

GREASE, Jeff Conaway, Olivia Newton-John, John Travolta, Stockard Channing, 1978. (© Paramount Pictures/ Courtesy: Everett Collection)
Augusztus 2-án, szerdán a HÖLGYVÁLASZ című 2004-es amerikai romantikus vígjáték kerül levetítésre 21:00 órától a Tó Moziban. Film hossza: 106 perc.

HÖLGYVÁLASZ:

John Clark (Richard Gere) chicagói ügyvéd élete csaknem tökéletes. Szereti a feleségét, felnevelt két gyereket és karrier dolgában sem panaszkodhat. És mégis, hétköznapjai egyhangúan telnek, az ingázás idegölő, és a család túl elfoglalt ahhoz, hogy valójában együtt legyenek. Egyik nap John hazafelé tartva, a vonatablakon át egy fiatal nőre (Jennifer Lopez) lesz figyelmes, aki a lerobbant Miss Mitzi’s stúdióból visszabámul rá. A pillantás szinte kísérti a férfit, mígnem egyszer bemegy a stúdióba, ahol beiratkozik a tánctanfolyam kezdő csoportjába. John a mozgás, a zene és a szenvedély világában találja magát…(Forrás: port.hu)

-Hirdetés-

HOGYAN VESZÍTSÜNK EL EGY PASIT 10 NAP ALATT című amerikai-német romantikus vígjátékban teszi fel a kérdést Andie Andersont megszemélyesítő Kate Hudson, amit a filmben Benjamin Barry-t játszó Matthew McConaughey sem hagy szó nélkül. A 2003-as film szórakoztató jeleneteit augusztus 9-én, szerdán 21:00 órától élvezhetjük a szabadban. Film hossza: 116 perc.

HOGYAN VESZÍTSÜNK EL EGY PASIT 10 NAP ALATT:

Andie Anderson (Kate Hudson) a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője, aki hétről hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit a közkedvelt “Hogyan”-rovat hasábjain. Legújabb témájához egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez azonban villámgyorsan fel kell szednie egy pasit, akit aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe.

Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a menő reklámügynök egy sokat ígérő megbízást akar megkaparintani – minden áron. Vakmerősége odáig fajul, hogy a siker érdekében fogadást köt: 10 nap alatt magába bolondít egy nőt, akit kijelölnek neki. És mit ad isten, az áldozat éppen Andie lesz. (Forrás: port.hu)

A programsorozat utolsó elemében a gyerekeknek kedveskedtek a szervezők, bár a felnőttek is jókat derülhetnek a 2015-ös amerikai családi animációs filmen. Augusztus 16-án, szerdán 20:30 órai kezdettel a MINYONOK elevenednek meg a filmvásznon.

MINYONOK:

A minyonok története az idők kezdetétől ered. Egysejtű sárga organizmusként kezdték, korokon át fejlődtek, és mindig a „leg Grúsabb” gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat – a T-Rextől Napóleonig – folyton elveszítik, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhannak. Ám a Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásra indul, ami végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a hatvanas évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívással kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt a kipusztulástól! (Forrás: port.hu)

Mi 2021-ben valamint 2022-ben is ott voltunk, és idén sem hagyjuk ki ezt a remek programsorozatot! Gyertek ti is és hozzátok el barátaitokat, párotokat, és a családot!

Kapcsolódó cikk
Hatalmas sikere volt a szabadtéri mozinak a Vadkerti-tó partján
Hatalmas sikere volt a szabadtéri mozinak a Vadkerti-tó partján
Az elmúlt héten kezdődött Soltvadkerten a 2021. évi szabadtéri mozi évada, amely tegnap este a Vadkerti-tó partjára is költözött. A...

Kiemelt kép: VIRA.HU archív

MEGOSZTÁS