A Petőfi Sándor Művelődési Központ adott otthont Fitor Zoltán előadásának, aki a Germán Gyógytudomány alapjairól mesélt az érdeklődőknek, 19 évnyi kutatásra, tanulásra és tapasztalatra alapozva.

-Hirdetés-

Az alternatív gyógymódok népszerűségét jól mutatta ezen az estén is, hogy az érdeklődők nem csak a termet, hanem az az előtti folyosót is megtöltötték.

Az elme működésének megismerése és saját biologikája feltérképezése közben jutott el arra a felismerésre, hogy minden betegség kiváltó oka egy érzelmi konfliktus, egy sokk élmény.

További kutatásai során talált rá Dr. Ryke Geerd Hamer-re, az általa megalkotott Germán Gyógytudományra és az általa elkészített Germán Gyógytudomány tudományos táblázatára. Célja, hogy minél egyszerűbben és érthetőbben tudja átadni a tapasztalatait. Elmagyarázni, hogy miként is működnek saját Értelmes Biológiai Különprogramjaink, azaz a „betegségeink”.

Fitor Zoltán

Előadásában érdekes összefüggésekre mutatott rá a minket ért érzelmi hatások, hiedelmeink és testünk ezekre adott válaszreakciói között, például kezünk hidegsége és a minket ért konfliktushelyzetek között.

Gondolatébresztő, kevésbé szokványos megközelítéseivel ragadta meg a hallgatóság figyelmét, ahogyan a megfázásról, vagy a hagyományos orvoslás szerint egymás megfertőzésével terjedő betegségekről beszélt.

Az embriológusok szerint az embrionális fejlődés általában három ún. csíralemezre tagolódik. Ezek a csíralemezek már az embrió fejlődésének első napjaiban kifejlődnek és ezek a szövetek részt vesznek szerveink felépítésében.

Minden sejt és szerv a csíralemezek egyikéhez tartozik, ezért a Germán Gyógytudomány minden ún. betegséget a csíralemez hovatartozás szerint rendszerez. A belső, középső és külső csíralemezekről, a hozzájuk tartozó szervekről és betegségekről is hallhattak az előadáson résztvevők.

Zoltán ezekbe a nagyon mély és összetett témákba egy egyszerű, közérthető formában adott betekintést, mely figyelemfelkeltő és egyben gondolatébresztő volt.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS