A magyarországi sportfogadás remek módja annak, hogy kapcsolatba kerülj kedvenc csapataiddal. A jogszabályi változások lehetővé tették, hogy a fogadók most már legálisan fogadhassanak sportfogadásokra anélkül, hogy aggódniuk kellene, hogy valami illegálisat tesznek. Készen állsz tehát arra, hogy kipróbáld magad a sportfogadásban? Van elképzelése a legjobb magyar fogadási oldalakról, amelyeket fel kell fedeznie?

Ha nincs, akkor ez a bejegyzés neked szól. Megnézzük a legjobb magyarországi fogadási oldalakat, amelyeken regisztrálhatsz, és élvezheted a 2022-es fogadási kalandot. Egyébként több kaszino online bónuszt is kaphatsz, ha inkább online nyerőgépekkel játszol.

-Hirdetés-

Ismeretlen tengerentúli sportfogadók magyarok számára

A fogadási platform kiválasztása kellő körültekintést igényel. Meg kell győződnöd arról, hogy a sportfogadás megfelel-e az igényeidnek. Emellett rendelkeznie kell a megfelelő piacokkal, amelyek nagyszerű oddsokkal vonzzák Önt. Íme néhány top lehetőség, amit megfontolhat.

– BetOnline

A BetOnline az egyik legmagasabban jegyzett bukméker Magyarországon. Sokoldalú, és számos piacot kínál, többek között NBA, MLB, NHL és NFL fogadásokat. A fogadók élő sportokra is fogadhatnak, és számos fogadási lehetőség közül választhatnak, beleértve a parlay-eket, az egyjátékos fogadásokat, a teasereket és a ha fogadásokat.

Függetlenül attól, hogy mire szeretne fogadni, a BetOnline-on biztosan megtalálja a piacot. A fogadási oldal zökkenőmentes felületet kínál, és mobilalkalmazással is rendelkezik, amely Android és iOS rendszerre is elérhető. Ha újonnan regisztrál a platformon, akkor 50%-os első befizetési bónuszra tarthat igényt, akár 1000 dollár értékben.

– Bodog

Ez egy megbízható sportfogadás, rendkívül versenyképes oddsokkal. A Bodog azon kevés sportfogadók egyike, amelyek 24/7-es ügyfélszolgálatot kínálnak. A platform könnyen használható, szép felhasználói felülettel és mobil fogadási alkalmazásokkal Android és iOS rendszereken.

A fizetés gyors és egyszerű, és a tranzakció eszközeként kriptót is használhat. Az újonnan regisztrált felhasználók az első befizetéseknél akár 400 dollár üdvözlő bónuszt is igényelhetnek. A játékosok három pontot kaphatnak jutalmul minden egyes sorokra tett 1 dolláros tét után, vagy tizenöt pontot minden 1 dolláros tét után a teaserekre.

– PowBet

Ez egy másik nagyszerű sportfogadás Magyarországon, amely magyar és amerikai bajnokságokra kínál piacokat, mint például az NFL, CFL, NHL, stb. A PowBet más futballmérkőzésekre, lóversenyekre és egyéb játékokra is kínál fogadásokat a világ minden tájáról.

Több mint 35 piacot találsz, beleértve az élő fogadásokat is a platformon. A platform sportágspecifikus versenyeket és heti kihívásokat is kínál, ami azt jelenti, hogy mindig vannak új versenyek, amelyekre fogadhatsz a platformon.

– Conquestador

Ha a legnagyobb üdvözlő bónuszt keresed, akkor a Conquestadort érdemes megnézned. Új fogadóként akár 2500 dolláros bónuszt is igényelhetsz. Kapsz egy 100%-os első befizetési bónuszt 300 dollárig, és egy második-negyedik befizetési bónuszt 1000 dollárig.

A platform számos fogadási lehetőséget kínál több mint 30 piacon, beleértve az MLB, CFL, NHL, e-sport, foci és még sok más piacot.

Következtetés

Ez a négy legjobb magyar fogadási oldal, amit figyelembe vehetsz, amikor azon gondolkodsz, hogy hova jelentkezz. Ezek legitimek, és a piacok széles választékát kínálják, amelyekre fogadhatsz.

MEGOSZTÁS
Írta: vira