Hetedik alkalommal szervezi meg a Kiskőrösi Gazdakör, valamint Kiskőrös Város Önkormányzata a Városi Disznótort. Az eseményre 2023.02.04-én kerül sor a Pozsonyi utca elején felállított sátorban.

Reggel hét órakor kezdődik a „Látványkonyhás” feldolgozás-disznópörkölés és bontás, majd hagymás sült vér készítés, húsdarabolás, hurka-és kolbásztöltés, töpörtyűsütés, töltött káposzta készítés következik.

Az elkészült finomságokból a készlet erejéig vásárolni is lehet.
-Hirdetés-

Reggelire hagymás sült vért kínálnak a szervezők, melyet körülbelül nyolc órától lehet majd megvásárolni. Valószínűleg délelőtt 10 óra körül már sült hús, sült hurka és kolbász is kapható lesz, délre pedig elkészülhet a töltött káposzta.
Amennyiben szeretnének vásárolni a finomságokból érdemes időben a rendezvény helyszínére látogatni, ahol a kihelyezett sörasztaloknak és sörpadoknak köszönhetően lehetőség lesz a megvásárolt ételek helyben fogyasztására is.

A 18 órakor kezdődő hagyományos disznótoros vacsorára már elfogytak a jegyek. A vacsora helyszíne a Petőfi Sándor Művelődési Központ lesz, ahol a dekorációról Ba Irén, Somogyi Szilvia, Nikléczi Betti, Szabóné Haskó Erika, Györk Ernőné gondoskodik. Az ízletes disznótoros fogásokat ismét a Szivárvány Szlovák Táncegyüttes tagjai szolgálják majd fel.

Kapcsolódó cikk
Kiskőrösön újra volt Városi Disznótor
Kiskőrösön újra volt Városi Disznótor
Nagy érdeklődés kísérte idén is a Kiskőrösi Gazdakör Egyesület szervezésében február 5-én megtartott Városi Disznótort. A program lebonyolításában a szervezőknek...

Kiemelt kép: vira.hu archív / Kiskőrösön újra volt Városi Disznótor –

MEGOSZTÁS
Írta: vira