A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Oktatói Szolgálati Emlékérem elismerésben részesítette Csatai Gábornét, a KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium pedagógusát. A díjat 2023. június 8-án, a Kiskőrösön megrendezett pedagógusnapi ünnepségen vette át Papp Gyula főigazgatótól és Csúzdi Zoltántól, a Centrum kancellárjától.  

„Csatai Gáborné 1984-ben szerezte biológia-testnevelés szakos tanári diplomáját a Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán, ezt kiegészítette 2010-ben a Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Karán gyógytestnevelői végzettséggel.

2002-től 11 éven át a megalakuló Wattay Diáksport Egyesület elnöke, és 39 nyertes pályázata hozzájárult a testnevelés oktatás feltételeinek biztosításához, javításához, a versenysport támogatásához.
Csatai Gáborné központi ünnepség keretében később veszi át az elismerést
-Hirdetés-

2005-től a testnevelés munkaközösség vezetőjeként hagyományt teremtett a labdarúgó házi bajnokság, a tanár-végzősdiák rangadó, a Wattay Kupa megszervezésével, valamint tovább vitte a Szaki majd Eckerle Szaki Kupa labdarúgó tornát.
Az iskola csapataival rendszeres résztvevője, helyezettje volt a térség tornáinak: Jánoshalmi Olimpiai Napok, Délterületi Sporttalálkozó, Móra Kupa, Radnóti Kupa, Garbai Kupa, Vári Kupa, Rákóczi Kupa, Dózsa Kupa, Humán Krampusz Kupa.
Kiemelkedő eredményt ért el labdarúgó csapataival a diákolimpián, négyszer jutott országos döntőbe, 2012-ben és 2014-ben 3. helyezést ért el, a 40. Rákóczi Kupát 2013-ban megnyerte, következő évben 2. helyezett lett csapatával.

A Közalkalmazotti Tanács elnöke volt 2004 és 2015 között, és az osztályfőnökség egész munkásságát végig kísérte.

Csúzdi Zoltán, Csatai Gáborné és Papp Gyula [b-j] a díjátadón
2008-ban tanácsosi címet kapott, és Kiskőrös Várostól elismerő oklevélben részesült, valamint 2013-ban a KTKT, 2016-ban a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum elismerő oklevelét kapta kiemelkedő tevékenységéért.
2021-ben a több évtizedes és eredményes pedagógusi tevékenysége elismeréseként Életműdíj kitüntetésben részesült.

Csatai Gáborné központi ünnepség keretében később veszi át az elismerést.

Szívből gratulálunk!”

Kapcsolódó cikk
Díjakkal ismerte el a pedagógusok, kollégák kiemelkedő munkáját a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum
Díjakkal ismerte el a pedagógusok, kollégák kiemelkedő munkáját a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum
A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum pedagógusnapi ünnepségét, melyen díjátadásokra került sor idén Kiskőrösön, a Wattay iskola új, nemrég átadott sportcsarnokában tartották...

Laudáció forrása: KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (13 db kép)
MEGOSZTÁS