Vasárnap történt az a baleset, amelynek a gyanúsítottja egy 45 éves soltvadkerti asszony. Ő Kiskőrös belterületén közlekedve
nem vette figyelembe a részére kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” közúti jelzőtáblát, és úgy hajtott be a József Attila utca és a Petőfi Sándor utca kereszteződésébe, hogy nem adott elsőbbséget a védett úton haladó autósnak. A járművek összeütköztek, és a baleset során a vétlen jármű vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy a középkorú nő a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért őt mintavételre előállították. A nő vezetői engedélyét a helyszínen elvették, és ellene büntetőeljárás indult.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Az ittas vezetés nem kifizetődő, ráadásul veszélyes a sofőrre és a közlekedés többi résztvevőjére is. Az alkohol már kis mennyiségben olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést: hatására többek között növekszik az észlelési idő és tompulnak a reflexek, így pillanatok alatt bekövetkezhet a baj. Ráadásul, aki ittasan vezet, annak mindenképpen arra kell számítania, hogy rendőri intézkedés esetén a vezetői engedélyét azonnal elveszik.

… hogy mindenki hazaérjen!

Kapcsolódó cikk
Virágágyáson landolt az ittas sofőr Akasztón
Virágágyáson landolt az ittas sofőr Akasztón
Ittas sofőrrel szemben intézkedtek a kiskőrösi rendőrök, aki szerencsére „csak” egy betonládán landolt autójával, de nagyobb baj is történhetett volna....

Forrás: police.hu
Kiemelt kép: illusztráció

MEGOSZTÁS
Írta: vira